Nye Audi S3 omsider offentliggjort

Det er lenge siden nye Audi A3 kom, den har til og med fått en facelift allerede, men Audi S3 har uteblitt, inntil idag. Idag kom både bilder og informasjon om nye Audi S3. Audi har heldigvis ikke plassert 3.2 literen og gitt den litt mer power, men derimot satset på 2.0 TFSI-motoren isteden. Motoren leverer 265 hk og 350 nm, noe som er imponerende fra en bensinturbo. Bilen er sperret på 250 km/t og klarer 0-100 km/t øvelsen på 5,7 sekunder. Når bilen vil bli vist offentlig for første gang og hva de norske prisene vil være, vet jeg ikke, men det kommer nok til å bli offentliggjort snart. Prisen på bilen i Tyskland vil være 35.150 euro. Bilen leveres med 225/40 dekk på 18-toms felger med 17-toms bremser.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/01/nye-audi-s3-omsider-offentliggjort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.