Nytt Nikon dSLR den 9. august

Den 9. august skal Nikon lansere ett nytt dSLR (digital speilrefleks) kamera. Det ryktes at det er etterfølgeren til Nikon D70S (6 mp) og får 10,2 mp sensor. Det er i grunn ikke så rart at Nikon D70S skiftes ut snart, da kameraet allerede har vært på markedet ganske lenge. Nikon D70 ble annonsert i desember 2003, kom på markedet i mars 2004 og erstattet av Nikon D70S i mai 2005. Jeg for min del kjøpte mitt Nikon D70S Kit den 3. november 2005 hos Japan Photo. Man regnet med at Nikon D70S ville falle i pris i sammenheng med lanseringen av nye Sony Alpha A100, noe som i grunn ikke har skjedd.

Prisnivået ligger omlag en tusenlapp under hva det kostet i november i 2005, men det er nok bare naturlig prisfall på en aldrende modell. Når Nikon lanserer en ny modell, antagelig arvtageren til Nikon D70S den 9. august, må du nok regne med at prisen på Nikon D70S faller. Da er det med andre ord en gyllen mulighet til å få kjøpt Nikon D70S til røverpris, ala når Nikon D70 ble erstattet av D70S. Jeg for min del ser overhodet ingen grunn til å skifte ut mitt Nikon D70S på lang tid enda. Mitt blir nok ikke skiftet ut før kameraet tar kvelden, ikke klarer det jeg krever av det lengre eller rett og slett når jeg vinner i Lotto! 🙂 Mer om dette på akam.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/31/nytt-nikon-dslr-den-9-august/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.