The Pink Panther (2006) og Keeping Mum

På fredag fikk jeg filmene The Pink Panther (2006) og Keeping Mum i posten fra play.com. Disse filmene hadde jeg gledet meg såpass til å se etter å ha sett reklame for dem på tv, at de ble sett samme kveld. Vi startet med Keeping Mum først, da det var den jeg var mest spent på, og fordi jeg har veldig sansen for Rowan Atkinson og hans filmer. Det tok litt tid før filmen kom igang, men etter det var det mange morsomme scener. Ikke så «hysterisk» som man kanskje hadde ventet fra Rowan Atkinson, men allikevel veldig morsom! Keeping Mum er forøvrig oversatt til «Hushjelp til besvær» på norsk. Jeg har også sett igjennom alt bonusmaterialet, deriblant slettede scener og «bloopers». Det var veldig mange bra scener blant slettede scener, men det var nok en og annen som det var like greit at de droppet. Det er noen ganger den enkle måten å fortelle ting på er bedre enn «teskje-modus»!

Når det gjelder The Pink Panther (2006) med Steve Martin og Kevin Kline, var den akkurat like hysterisk som jeg hadde ventet. Steve Martin og Pink Panther bli hysterisk sammen! Kevin Kline spilt bra, men i en ganske teit seriøs rolle. Steve Martin spilte veldig bra i denne filmen, og kledde klønerollen som Inspektør Jacques Clouseau ekstremt godt! Her kan du forvente å både glise og gapskratte fra første minutt! Selv den animerte menyen på denne filmen er veldig morsom! Her var det også en masse slettede scener, noen veldig bra, noen som utdypte tingene litt mer, noe unødvendig og noe som kanskje ble litt vel overdrevet. Det er som regel en grunn til at enkelte scener er slettet. I sammenheng med kjøpet av The Pink Panther (2006) har jeg også kjøpt meg The Pink Pather Film Collection-boksen som inneholder de gamle filmene med Peter Sellers fra 60- og 70-tallet! Må sette av tid og se disse filmene en dag også. Det er uhyre lenge siden sist, og er litt spent på hvor morsom jeg synes disse filmene er idag.

Begge filmene anbefales på det sterkeste! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/31/the-pink-panther-2006-og-keeping-mum/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • ThomasRino31 juli, 2006 kl 17:33

  Kuult med filmanmeldelser, kak. 🙂
  Har selv vurdert å kjøpe den Pink Pather Film Collection-boksen.

  • kak31 juli, 2006 kl 17:37
   Forfatter

  Det var en liten filmanmeldelse isåfall! 🙂 Men med dette innlegget kom det også en ny kategori her på blog.kak.net, nemlig «Movies»!

  Dette var to filmer jeg hadde gledet meg til en stund, og sett reklame for flere ganger, og de leverte begge to!

  • ThomasRino31 juli, 2006 kl 17:39

  Jeg er derimot svært skeptisk til remake’n.. Men blir nok til at jeg ser på den med åpent sinn. 🙂

  • kak31 juli, 2006 kl 17:46
   Forfatter

  I dette tilfellet vil jeg påstå at du ikke har noen grunn til å være skeptisk. Jeg syntes dog ikke at Batman Begins var så forferdelig bra, rimelig kjedelig i grunn. Av samme grunn er jeg spent på hvordan Superman Returns er. Den har fått litt blandet kritikk har jeg sett. Men jeg bryr meg som regel ikke noe særlig om hva anmeldere mener om filmene, liker å gjøre meg opp min egen mening.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.