Kimi Raikkonen tar seg god tid

Det ser ut til at Kimi Raikkonen på ingen måte har dårlig tid når han skal velge hvilket team han skal kjøre for neste år. Som kjent er det 3 team som «haler og drar» i Kimi for tiden. Ferrari, Renault og selvfølgelig McLaren som Kimi kjører for idag. Kimi på sin side mener at han ikke har dårlig tid og at han har gode kort på hånden. Renault har ingen åpenbar førstefører, kun Giancarlo Fisichella, Ferrari ser ut til å få Michael Schumacher i minst en sesong til og McLaren sikret seg som kjent Fernando Alsono allerede før årets sesong.

Ron Dennis prøver å gjøre det han kan for å beholde finnen, for å kunne konkurrere under like forutsetninger for å se hvem av de to som er den beste føreren. Hvis Kimi og Alonso skulle havne i samme team, tror jeg det ikke er noen stor tvil om hvilket team som sikrer seg konstruktørmesterskapet neste år. Såfremt McLaren får dreisen på bilene sine, selvfølgelig. Slik som det er idag, ønsker jeg nok at Kimi går til Renault, Alonso i McLaren og Michael i Ferrari. Den dagen Michael pensjonerer seg, ville jeg nok hatt Kimi i en Ferrari. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/28/kimi-raikkonen-tar-seg-god-tid/

2 kommentarer

  • tron3 august, 2006 kl 20:08

  Helt uenig. Ferrari vinner lett VM (igjen) hvis Kimi og Alonso er dumme nok til å tro på McLaren. Kimi til Ferrari, Alonso i Renault og hvem f… som helst i MøkkLaren, de spiller ingen rolle likevel.

  • kak3 august, 2006 kl 21:29
   Forfatter

  Hehe, jeg håper for guds skyld at Kimi Raikkonen kommer seg så langt unna McLaren som overhodet mulig. De bilene er det jo søren meg ikke annet enn problemer med for tiden. Det går veldig sterke rykter om at Kimi og Michael skal være likestilte teamkollegaer neste år, noe som vistnok skal offentliggjøres den 10. september. Mer om dette i ett nyere innlegg jeg har skrevet her!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.