Jarno Trulli hos Toyota F1 i 3 nye år

Det har gått litt spekulasjoner i at Jarno Trulli ikke skulle få beholde racingsetet hos Toyota, da han har hatt en begredelig sesong i år, det har også gått rykter om at han skal pensjonere seg som Formel 1-fører. I dag derimiot bekrefter Toyota F1 at de har inngått en kontrakt med Jarno Trulli i 3 år fremover, til og med 2009-sesongen. Ralf Schumacher sin kontrakt gjelder ut 2007-sesongen. Men ingen av disse to førerne har hatt noen god sesong i år. I fjor var Toyota helt «der oppe» sammen med de store, men i år har det vært begredelige greier. Jarno Trulli har sikret seg 8 poeng iløpet av 11 løp og han har brutt 4 av dem. Ralf Schumacher har sikret seg 13 poeng og brutt 5 løp. Totalt har Toyota teamet 21 poeng og ligger på en 5. plass i konstruktørmesterskapet. På tanke på at Renault har 142 poeng og Ferrari har 121 poeng, vil jeg påstå at resultatet til Toyota hittil i år er skrekkelig dårlig. Men jeg håper at de får dreisen på sakene igjen og kommer sterkere tilbake neste år. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/28/jarno-trulli-hos-toyota-f1-i-3-nye-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.