Tok med minibussen på Hvaler hjem

Denne uka kjører jeg minibussen på Hvaler igjen, og dagen starter kl 06:50 med skolekjøring. Rett før kl 9 parkeres stor buss og minibussen startes opp for første tur kl 9. Med en gang jeg slo på billettmaskinen var det tydligvis problemer med strømforsyningen/ledningen, for den slo seg av og på i hytt og gevær. Etter en times tid var den rett og slett helt død, da fikk den tydligvis ikke strøm i det hele tatt. Og siden minibussen på Hvaler bare er i garasjen i Fredrikstad hver torsdag, ville det normalt sett tatt litt vel lang tid å få fixet problemet. Jeg tilbød meg derfor å kjøre minibussen til garasjen når jeg var ferdig, og at jeg kjørte den ut igjen i morgen. Siden jeg kjører minibussen på Hvaler hele uka, med unntak av på torsdag når minibussen ikke går, er det jo ikke noe problem at den ikke står parkert på Hvaler i natt.

Resten av dagen måtte da kjøres uten billettmaskin, men det var i grunn ikke noe stort problem. De passasjerene jeg hadde med hadde enten månedskort, skolekort eller var passasjerer fra buss jeg skulle korrespondere med fra Fredrikstad. Når siste tur var kjørt, bar det rett til garasjen i Fredrikstad. Vakta i garasjen hadde fått beskjed om at jeg ville komme, så da var det bare å finne feilen med en gang. Feilen var tydligvis både enkel å finne og reparere, og tok derfor ikke lang tid. Dermed var det bare å ta med seg minibussen hjem. Jeg kjører den ut til Bratte Bakke i morgen og parkerer den så lenge mens jeg kjører skolebuss med stor buss. Rett før kl 9 er jeg tilbake i minibussen! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/29/tok-med-minibussen-pa-hvaler-hjem/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.