Tur til Storesand på Hvaler

Jeg hadde faktisk aldri vært på Storesand på Kirkøy, Hvaler noen gang før denne turen. Ganske utrolig kanskje med tanke på at jeg har bodd her i distriktet hele tiden? Nå er det mange andre steder jeg heller ikke har vært, men Storesand er vel en av de mer kjente stedene. Men nok om det. Årsaken til at jeg ville ut til Storesand for å ta litt bilder, var fordi jeg hadde sett bilde av en «søppelhytte» bygget av alt mulig som har drevet i land. Her er det drivved, plast, garn, gummistøvler, gummihansker og alt mulig rart. Det er også en stor samling med sko inne i selve hytta. Alt dette har drevet i land, og man kan undre seg over hvorfor det driver i land en og en sko, aldri par? Man kan kanskje ikke si at dette er pent, men jeg synes absolutt at det er et fargerikt og kult innspill. Absolutt verdt turen for å ta litt bilder!

I tillegg til å ta bilder av selve «søppelhytta», ble det også litt bilder av solnedgangen denne kvelden. Når jeg var helt nede på stranda og delvis ute i vannet (jeg hadde på meg gummistøvler selvfølgelig) så var det enormt med fluer som svirret rundt meg. Jeg så ikke noe særlig til dem når jeg tok bildene, men jeg skal love dere at jeg så dem når jeg kom hjem. Mange av bildene mine er fulle av svarte flekker pga disse forbaska fluene! Men det ble mer enn nok bilder allikevel, så det er ikke noe stor krise. Men vanligvis når jeg har fått svarte flekker på bildene mine, har det som regel vær støv, ikke en haug med fluer! Uten at jeg har utforsket så veldig stor del av Storesand, men fotomessig er ikke dette det mest spennende på Hvaler synes jeg. Jeg hadde sikkert ikke oppsøkt Storesand hadde det ikke vært for denne «søppelhytta».

                                                               

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/10/29/tur-til-storesand-pa-hvaler/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.