Ny tur til Tanums sommarland

Jeg var en tur på Tanums sommarland og tok bilder sist september, men har vært en ny tur innom for å ta bilder med speilrefleksen. Det gir ganske mange flere muligheter enn med det kompaktkameraet jeg hadde med meg sist. I tillegg har man mulighet til å leke seg litt med HDR og mange andre manuelle innstillinger. Tanums sommarland ble nedlagt for mange år siden, jeg har ikke klart å finne ut når, men etter bygningsmassene å dømme, så må det være ganske mange år siden. Lekestativene som er bygget i tre begynner å bli ganske råtne nå. Men sånn som rusjebanene, vannsklia og slik som er bygget i metall og plastikk, vil vel stå nesten for alltid. Trappetrinnene vil nok råtne og gå i stykker etterhvert riktignok.

Jeg må si at det er utrolig mye morsomt å ta bilder av på Tanums sommarland, og det er bare kreativiteten som setter grenser for hva man kan «leke med». Men jeg synes det er helt utrolig at de som drev Tanums sommarland i sin tid, bare fikk lov til å slippe alt de hadde i henda og etterlate alt midt ute i skogen. Burde man ikke være forpliktet til å rydde opp etter seg? Men det til side, så må jeg si at det er utrolig morsomt å ta bilder av ting som har blitt forlatt og stått og blitt tæret av tidens tann i mange år. Nå har det riktignok vært litt forskjellige planer for området iløpet av årene, men om det noen gang kommer til å bli noe igjen i dette området, vet jeg ikke. Det har også vært snakk om å gjenbruke noe av det som står igjen på Tanums sommarland, selv om lekeapparatene i tre må nok rives.

                                                                                                                                                                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/05/25/ny-tur-til-tanums-sommarland/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.