Revo Mondo DAB-adapter

I tillegg til Argon DAB2-radioen jeg kjøpte i november i fjor vurdert å kjøpe meg en DAB-radio til stereoanlegget. Ett 42 cm vanlig komponent med DAB-radio koster derimot ganske mye. Jeg synes ihvertfall at 2.500 kroner og oppover er ganske mye for en radio. Nå er vel ikke det noe mer enn hva jeg ga for min FM-radio-komponent i sin tid. Derfor har jeg sett litt nærmere på DAB-adaptere til denne bruken. Det vil si ett lite adapter som kobles til ditt stereoanlegg via en vanlig linjeinngang. HiFi Klubben’s egen Argon DAB adapter koster 898,- kroner, men jeg synes denne har sett litt i overkant enkel og simpel ut. Derfor har jeg vært litt treig i avtrekkeren til å kjøpe dette adapteret.

Når jeg på lørdag så at Elkjøp skulle ha tilbud på Revo Mondo DAB-adapter til 599,- kroner, var det bare å komme seg til Elkjøp så fort som mulig. Jeg får alltid Elkjøp-avisa på lørdag, og selv om tilbudene ikke gjelder før fra mandag, pleier Elkjøp å selge varene til reklamert pris allerede på lørdag, så lenge man refererer til reklameavisa. Men etter å ha tittet rundt på litt forskjellige steder i Elkjøp-butikken i Sarpsborg, klarte jeg ikke å finne Revo Mondo DAB-adapteret. Jeg fant dog ett adapter fra Matsui til 299,- kroner, men det så enda simplere ut enn Argon sitt DAB-adapter. I tillegg kan man vel ikke akkurat si at Matsui er ett HiFi-produkt. Revo derimot produserer DAB-radioer av høy kvalitet og er kjente for deres Pico- og Pico Plus-modeller.

Jeg var derfor nødt til å spørre en av betjeningen om de hadde denne radioen inne, eller om de kom til å få den inn på mandag. Etter å ha sjekket varelageret på pc’en, hadde de nok ikke fått inn varen enda, og han viste heller ikke når de kom til å få den inn. Ifølge pc’en skulle de allerede ha fått varen levert den 19. oktober, men det hadde de tydligvis ikke fått. Mens jeg stod og snakket med betjeningen hos Elkjøp kom det en annen (potensiell) kunde som også var på utkikk etter Revo Mondo DAB-adapteret. Han hadde prøvd Argon sitt DAB-adapter, men var ikke helt fornøyd med denne. Det eneste ankepunktet han kom med var at han ikke var fornøyd med rekkevidden på fjernkontrollen. Jeg for min del vil ikke si at det hadde vært noe stort problem for meg, siden jeg så og si alltid hører på P4 Norge. Det hender at jeg hører på P4 Bandit, men det er som regel fordi det ikke er noe interessant på P4 Norge og/eller at det rett og slett blir for mye sport, som f.eks på søndag kveld.

Jeg måtte derfor gå slukøret fra Elkjøp i Sarpsborg uten Revo Mondo DAB-adapteret i går! Jeg spurte selvfølgelig om de hadde varen på lager i Fredrikstad, men de hadde ikke fått varen til avtalt tid der heller. Jeg får da sjekke med Elkjøp ut i neste uke, for å se om jeg er heldigere da. I mellomtiden får jeg bare irritere meg over at Elkjøp atter igjen forsterker sitt dårlige rykte om at de annonserer varer de ikke har på lager.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/28/revo-mondo-dab-adapter/

2 kommentarer

  • L Green29 oktober, 2010 kl 20:19

  I have a Revo DAB receiver as shown to the right of the first paragraph above on your web page.
  The remote control is defective.

  Do you have a replacement?

  regards
  Lenh Green

  • kak1 november, 2010 kl 06:52
   Forfatter

  My remote control was also defective, but I got a replacement (new product, Revo DAB adapter and remote control) from the shop I bought the Revo DAB adapter. According to the shop it was the IR-receiver on the Revo DAB adapter that was defective, not the remote control itself.

  So you should contact the shop where you bought the Revo DAB adapter and get a replacement product! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.