Nytt Revo Mondo DAB-adapter på garantien

Litt flaks i uflaksen har man heldgivis noen ganger. Andre november ville det ha gått 2 år siden jeg fikk mitt nye Revo Mondo DAB-adapter i hus etter å ha sett at Elkjøp skulle ha disse på tilbud til 599 kroner. Det som hadde skjedd med Revo Mondo DAB-adapteret mitt var at fjernkontrollen hadde sluttet å fungere. I utgangspunktet burde ikke det være noen stor krise, men når en del av funksjonene kun kan betjenes via fjernkontrollen, så blir krisen brått litt større. Jeg regnet først med at det var batteriet som måtte byttes og slo meg til ro med det. Men etter å ha kjøpt ett nytt batteri på Clas Ohlson og prøvd på nytt, var det fortsatt ikke noe liv i fjernkontrollen.

Jeg måtte derfor finne frem kvitteringen og pakket ned alt sammen i originalesken som jeg faktisk hadde tatt vare på. Det er ikke alltid jeg gjør det, det blir ganske mye originalpappesker etterhvert, for å si det sånn. Men prøver å gjøre det på en del ting. Jeg har blant annet eskene til 3 stk Dell pc’er stående på loftet. Men når jeg flytter herfra, er jeg redd for at disse ender på søppelfyllinga. Det er grenser for hva man skal gidde å ha med seg på flyttelasset.

Revo Mondo DAB-adapteret mitt ble levert på Ekjøp den 14. juli og de skulle ta kontakt med verkstedet om den skulle sendes inn til reparasjon eller erstattes på annen måte. Etter en uke fikk jeg melding om at radioen var på vei til verkstedet for reparasjon. Det snodig var at en uke etter det igjen, fikk jeg atter igjen en melding om at radioen var på vei til verkstedet. Denne gangen antydet de at det ville ta 2-3 uker, mot 2 uker den første gangen. Men jeg gadd aldri å sjekke med Elkjøp om hvilken av de to dagene (med en uke imellom) radioen faktisk ble sendt avgårde til verkstedet. Må innrømme at jeg ikke hadde veldig store håp om å se radioen min med det første. Jeg har alt annet enn gode erfaringer når det kommer til Elkjøp og service.

Men, rett etter å ha kommet hjem etter en runde i noen butikker, kom det en tekstmelding om at radioen min hadde kommet tilbake og var klar for henting. Jeg dro derfor opp til Elkjøp for å hente radioen min og finne ut hva som hadde vært feil med den. Når jeg leverte radioen mente de at fjernkontrollen sendte signaler og at det muligens var IR-mottakeren på selve radioen som var defekt. Siden jeg ikke hadde fått noen melding om det underveis, regnet jeg med at det hadde gått på garantien. Jeg måtte nemlig skrive under på et papir når jeg leverte radioen at jeg var klar over at de ville ta betalt for reparasjonen hvis det ikke ble dekket av garantien. Men jeg ga klar beskjed om at jeg ikke var interessert i å betale (minst) 360 kroner for å reparere en fjernkontroll til en radio jeg bare hadde gitt 599 kroner for. Men jeg ble beroliget med at jeg ville få valget om å reparere eller få radioen tilbake hvis det ble aktuelt.

Men det viste seg at verkstedet hadde vurdert det dithen at det ikke lønte seg å reparere radioen og jeg fikk derfor en splitter ny Revo Mondo DAB-adapter! Det var vel derfor det gikk så fort, siden ingenting ble reparert, men bare sendt avgårde en ny radio til meg. Men jeg er selvfølgelig fornøyd med å ha fått en ny radio og at det faktisk gikk ganske fort! Det er hyggelig at man kan ha noen positive erfaringer med Elkjøp også. Men kommer meg nok primært til å holde meg til Lefdahl. Men akkurat der og da hadde Elkjøp ett så godt tilbud på Revo Mondo DAB-adapter at jeg ikke kunne la det gå fra meg.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/31/nytt-revo-mondo-dab-adapter-pa-garantien/

2 kommentarer

  • Robban31 juli, 2009 kl 16:39

  Nemmen, ett tilfelle hvor Elkjøp fungere. Eneste gangen jeg bruker Elkjøp er når jeg er på Nordby. Deres svenske kjede «Elgiganten». Der har de verdens beste service. Har kjøpt både digitalkamera og støvsuger der og servicen der kan man ikke klage på i motsetning til sin norske bror. Da holder jeg meg heller til «Elkjøp med service» – nemlig «Lefdal»

  • kak1 august, 2009 kl 11:00
   Forfatter

  Det er ikke mye jeg har kjøpt på Elkjøp, jeg prøver ihvertfall å styre unna alt som det kan være en sjanse for at jeg trenger service på i ettertid. DVD og Blu-ray-filmer er ganske trygt å kjøpe! Men Revo Mondo DAB-adapteret hadde de et så godt tilbud på at jeg ikke kunne la det gå fra meg. Men heldigvis fikk jeg en positiv overraskelse når jeg trengte hjelp når radioen, eller nærmere bestemt fjernkontrollen, sluttet å fungere! 🙂

  Jeg kommer nok til å fortsette å holde meg til Lefdahl.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.