Ny Jabra BT500v på garantien

Jeg oppdaget i morges at det var noe galt med min Jabra BT500v. Det som hadde skjedd var at en av festene (plastikk) til «gummipluggen» som stikker inn i øret hadde gått i stykker, og den satt derfor ganske løst. Hadde jeg ikke oppdaget dette idag, hadde den vel til syvende og sist løsnet helt. Men siden jeg kjøpte denne Jabra BT500v’en i midten av desember, var det bare å ta med seg kvitteringen ned til Clas Ohlson. Jeg fortalte bare at jeg alltid har Jabra BT500v’en i skjortelomma og tar den bare frem når telefonen ringer. Det har derfor ikke vært snakk om særlig hard behandling, ala å ha den liggende i bukselomma. Kundeservicebetjeningen hos Clas Ohlson sa i grunn ikke så forferdelig mye, men spurte om jeg hadde lyst på en ny. Ja, gjerne sa jeg. Da fant hun frem en ny Jabra BT500v og fylte ut noen papirer som jeg måtte skrive under på. I tillegg fikk jeg en ny kvittering/garantibevis på den nye Jabra BT500v.

Jeg går ut ifra at det var fordi de var tomme for den på lager, fordi jeg fikk «Jabra limited edition» av Jabra BT500v’en. Den pakken består av en Jabra BT500v (med alt tilbehør), en billader og en oppbevaringstaske til Jabra BT500v’en og billaderen. Kundeservicedamen hos Clas Ohlson lurte på om jeg var fornøyd med Jabra BT500v’en ellers, og det må jeg så absolutt si at jeg er. Jeg har hatt en Jabra BT250v før, og denne har både bedre batterikapasitet og bedre lydkvalitet! Jeg for min del lader Jabra BT500v’en hver søndag, og har aldri gått tom for strøm. Kjempetakk både til Jabra som lager disse utrolig gode handsfree’ene og til Clas Ohlson som både har ypperlige butikker, utrolig utvalg, utrolige priser og ikke minst ypperlig service! Jeg har idag derimot lagt merke til at cdon.com har tatt inn Jabra BT500v i sitt sortiment, og selger den for utrolige 509,- kroner! Jeg syntes Clas Ohlson hadde en bra pris på denne, men dette er jo total utklassing! Clas Ohlson tar 698,- og prisforskjellen er derfor 189,- kroner. Porto på 29 kroner kommer selvfølgelig i tillegg. Men hvis du kunne tenke deg en ypperlig Jabra BT500v, ta en titt i nettbutikken til cdon.com! (Elektronikk -> Mobiltelefoner -> Tilbehør -> Headset/Handsfree)

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/01/ny-jabra-bt500v-pa-garantien/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.