Kaos i Fredrikstad etter kraftig regnvær

Jeg skrev i går at det regnet noe kraftig her i Fredrikstad, men det kan nok ikke måle seg med det vi opplevde i dag. Konsekvensene har ihvertfall vært mye, mye større. Undergangene har vært overfylte av vann, sentrumsgatene har sett ut som elver og butikker har vært overfylte av vann. Jeg for min del var heldigvis ikke nede i sentrum når det stod på som værst, men har sett en del bilder fra deg på nrk.no og f-b.no! Jeg vil spesielt anbefale videoen f-b.no har lagt ut! Det ser mer eller mindre ut som om bussen har blitt en båt der den kommer «flytende» igjennom glade hjørnet i sentrum.

Jeg har dessverre ingen egne bilder fra kaoset i Fredrikstad i dag, så vi får nøye oss med bildene fra nrk.no og f-b.no. Sjekk ogs bildegalleriet til f-b.no’s lesere! Er det noen andre der ute som tok bilder og kunne tenke seg å dele dem med oss? Jeg har vært ute 3 ganger i dag, først en tur innom jobben, så på en handlerunde og så for å hente mitt nye Revo Mondo DAB-adapter som jeg fikk på garantien. Men det var ikke antydninger til ett slik kaos da. Det regnet, men ikke så mye at det resulterte i det totalte kaos. Men det forundrer meg at St.Croix undergangen ble så ekstremt overfylt av vann i dag. Utbedringen av den underngangen er jo nettopp avsluttet? Det skulle jo løse det problemet vi har hatt i alltid med at den blir overfylt ved mye nedbør. Det tyder jo bare på at det har blitt gjort en ekstremt dårlig jobb. Det ser ut til at vi må leve med at St.Croix undergangen blir overfylt av vann hver gang det regner mye her i distriktet.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/31/kaos-i-fredrikstad-etter-kraftig-regnvar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.