Slutt på sommertid i natt

Klokken 3 i natt er det dags for å stille klokken igjen. Om litt over en halvtime er sommertiden over for denne gang. Er du blant de som aldri klarer å huske om man skal stille klokka fram eller tilbake? Jeg var også en av dem for få år tilbake. Det var før jeg lærte meg følgende huskeregel: Du tar sommermøblene frem om våren og tar dem tilbake om høsten. På samme måte stiller du klokken til sommertid. Du stiller klokken en time frem om våren og en time tilbake om høsten. Hvis du klarer å huske denne huskeregelen, kommer du aldri til å være usikker på hvordan du skal stille klokken til sommertid igjen! Den største utfordringen er kanskje å huske alle klokkene man har? I natt har vi alle mulighet til å sove en time ekstra!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/28/slutt-pa-sommertid-i-natt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.