Endelig slutt på ekstremvarmen

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg ikke er skrudd sammen for den ekstremvarmen vi har hatt de to siste ukene. Da trives jeg rett og slett overhodet ikke. For det første mistrives jeg i varmen, jeg sliter med å sove om natta og i tillegg er det ett helvette å være opplagt på jobb. Det er ikke noe som er ideelt som bussjåfør. Derfor har inntaket av væske vært rimelig mye høyere enn normalt de siste 2 ukene. I tillegg til vannet som jeg alltid har med meg, har jeg de to siste ukene også måttet ty til Powerade og Battery.

Powerade har jeg forsåvidt drukket en gang i blant ellers også, men Battery er noe som hører med til sjeldenhetene. Det har vel bare skjedd en gang tidligere, og da hadde jeg så og si ikke fått sovet på natta. Men de siste 2 ukene har det gått med noen bokser, men aldri mer enn en boks om dagen. På tanke på hvor mye sukker og koffein Battery-boksene inneholder, er det vel ikke særlig smart å drikke det som leskedrikk. Det har vi vann til, til nød Powerade.

Det har ikke akkurat gjort saken noe bedre at to av skiftene på Vesterøy er fra henholdsvis 5:30 til 14:15 og fra 7:00 til 17:10. Det er rimelig lange og seige skift i ekstremvarmen. Jeg kjører med andre ord på Vesterøy denne sommeren også. Jeg tar ikke ut noen ferieuker i skolens sommerferie, men venter til høsten. Jeg har allerede hatt et par uker i mai da. I tillegg til de to ukene jeg hadde i februar. Du får kanskje ikke regnestykket med ferieukene til å gå opp? Jeg har 7 uker å ta av i år, siden jeg ikke brukte mer enn 3 uker i fjor.

Men tilbake til at mine bønner har blitt hørt, regnet og kjøligere vær har endelig kommet til distriktet! Det har rett og slett bare vært helt nydelig at det har vært grått, trist og bøttet ned med regn idag! Det har rett og slett vært en fryd å være på jobb i dag! Måtte ekstremvarmen holde seg langt unna! Det kan godt være pent vær, men ikke kryp lengre opp enn 20 grader er du snill!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/06/endelig-slutt-pa-ekstremvarmen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.