Nå er det slutt for car.kak.net og prat.kak.net!

Websidene mine har stadig vært i endring og forbedring siden de først så dagens lys den 23. januar 1997 og på nåværende domene den 29. mars 1998. Websidene mine og www.kak.net har med andre ord vært med en stund allerede. Det var en ren personlig webside i starten, etterhvert med fokus på film. Så ble det etterhvert mye fokus på bilnyheter, forum og til slutt en blogg. Nå har jeg ikke oppdatert bilsidene mine siden februar 2011, og selv den siste tiden var det labert med oppdateringer. Det er rett og slett fordi det er tidkrevende og interessen dabbet av etterhvert. Når det gjelder forumet, så er det en stund siden storhetstiden. Det startet først med forum.kak.net som for å «redde» det gamle autofilforumet som ble lagt ned.

Etter en stund ble dette lagt ned og det ble isteden starte topp det nåværende forumet som hadde hovedfokus på modellbiler, men etterhvert ble det utvidet med flere temaer som man kunne diskutere. Men etter at f.eks Facebook kom, så virker det som det generelt sett er vanskelig å holde liv i et forum. Jeg for min del har ihvertfall ikke tid eller energi til å holde det i gang. Nå den senere tid har forumet hatt såpass liten aktivitet at jeg flere ganger har vudert å legge det ned. Jeg fikk nok en veldig god grunn i desember i fjor da websidene mine ble hacket, og det var nettopp via forumprogramvaren. Nå fikk jeg slettet alt og satt opp alle websidene med nytt og fresht design uten å tape noe data, men det var ganske mye jobb.

Den 6. juni postet jeg et innlegg på prat.kak.net hvor jeg stilte spørsmål ved om det var liv laga for forumet, og til dags dato er det ingen som har svart på dette innlegget. Så da er vel det et svar godt nok for meg. Derfor velger jeg å dra ut pluggen på både car.kak.net og prat.kak.net. Så heretter er det bare blog.kak.net som vil fortsatt eksistere på www.kak.net. Men bloggen bruker jeg jo aktivt og poster innlegg i hytt og pine til tider. Nå om dagen er jeg inne i en god periode som Kurt Nilsen synger. Det er utrolig gøy å være inspirert og ha noe å skrive om, og noe å skrive om får jeg ofte med å være ute og ta bilder. I tillegg deler jeg gleder og irritasjonsmomenter i livet som bussjåfør og en vanlig forbruker.

Jeg vil takke for alle som har bidratt til å gjøre forum.kak.net og prat.kak.net til et hyggelig og interessant sted å være i løpet av de siste årene! forum.kak.net så dagens lys den 17. februar 2004 og ble «erstattet» av prat.kak.net den 28. januar 2006. Forløperen til car.kak.net, news.kak.net ble faktisk startet opp i oktober 2001, car.kak.net ble startet opp i april 2002 og så ble disse to fusjonert sammen til en felles car.kak.net den 1. april 2005. Car.kak.net ble lansert på «nytt» med nytt design på WordPress-plattformen med bare VAG-nyheter den 13. desember 2007. Det er denne websiden som jeg i dag drar ut pluggen på. Det har vært utrolig gøy mens det har stått på, men jeg ser ingen grunn til å ha en websiden stående som ikke blir oppdatert. Trafikken på car.kak.net har naturlig nok også gått dramatisk ned, men det er jo helt naturlig når det er 2,5 år siden jeg oppdaterte den sist.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/07/24/na-er-det-slutt-for-car-kak-net-og-prat-kak-net/

2 kommentarer

  • Robert24 juli, 2013 kl 23:38

  Hvil i fred prat.kak.net og car.kak.net

  Jeg var en del inne på forumet i starten, men interessen dabbet av, og jeg må ærlig innrømme at jeg nok ikke har vært inne på forumet på en god del måneder. Men du har jo bloggen og den er jo godt besøkt og mange som liker, så du får tilfredstilt skrivekløen via den 🙂

  • kak25 juli, 2013 kl 00:51
   Forfatter

  Det var VELDIG med liv på forumene mine til tider, men den siste tiden har det vært mer eller mindre dødt. Bare litt aktivitet mellom et par brukere i modellbilforumet.

  Men på blog.kak.net er det tidvis masse aktivitet, og det er jo nettopp den websiden jeg bruker selv. Og jeg får absolutt tilfredsstilt skrivekløen min der! 🙂

  Websidene mine fremstår nok enda mer personlig nå som jeg bare har bloggen igjen. Og ikke skriver jeg om motorsport lengre heller, så da er det bare ting jeg opplever selv, interesserer meg for og alt annet jeg måtte mene noe om! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.