I natt er det slutt på sommertiden!

I natt kl 03.00 er det dags for å stille klokka igjen, for nå er sommertiden slutt! I natt skal man stille klokka en time tilbake. Det vil si at kl 03.00 i natt er plutselig klokka 02.00. Det vil si at vi får en time ekstra i natt, det er alltid positivt! Når vi stiller til sommertid derimot, mister vi en time. Husker du aldri om man skal stille klokka frem eller tilbake? Jeg bruker følgende huskeregel: Om våren tar man hagemøblene FREM fra garasjen. Da stiller man klokka FREM en time. Om høsten tar man hagemøblene TILBAKE til garasjen. Da stiller man klokka TILBAKE en time. Mange bruker også huskeregelen at man alltid stiller klokka MOT sommeren. Det vil si frem på våren og tilbake om høsten. Hva er din huskeregel for å vite om man skal stille klokka frem eller tilbake?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/24/i-natt-er-det-slutt-pa-sommertiden/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.