Endelig helg, nye utfordringer til uka

Nå har riktignok denne arbeidsuka bare bestått av fire dager, men det er allikevel utrolig deilig at det er helg! Det er det alltid, er det ikke? Man gleder seg jo hele uka til helgen. Ikke at man nødvendigvis skal gjøre så veldig mye, men det er utrolig deilig å ha fri, ha mulighet til å sove litt lengre, slappe av og gjøre det man har lyst til! For min del skal jeg faktisk ikke på jobb igjen før på torsdag. På mandag, tirsdag og onsdag skal jeg på kurs. Men det kommer jeg mer tilbake til senere. I dag har det i grunn ikke skjedd noe spesielt. Men det er forsåvidt helt greit, ikke det noen hyggelige overraskelser i ny og ne er hyggelig! Men dagen i dag startet ganske kjølig med 0 grader her på Veum! Jeg måtte faktisk skrape is på frontruta på bilen i morges! Det er en stund siden sist jeg måtte gjøre!

Det gjorde heller ikke saken noe særlig bedre at defrostervifta på bussen ikke virket i dag, det ble mildt sagt en kald opplevelse på første del av skiftet i dag. Men jeg fikk heldigvis en ny buss etter lunsj, dog med manuelt gir. Men det er i grunn ikke noe stort problem. Det er bare noe man venner seg til. Det har kanskje noe med at jeg visste at jeg bare skulle kjøre bussen ett halvt skift, og ikke flere dager i strekk! Men buss #104 er i grunn ganske fin å kjøre, i likhet med buss #108 som jeg har jeg kjørt veldig mye. Jeg for min del får litt annen kjørestil når jeg kjører en manuelt giret buss, jeg føler det ihvertfall slik. Mulig det bare er fordi man legger mye mer vekt på giringen enn når man kjører en automatgiret buss. Men det går jo litt «treigere» enn med en automat, men da har man også full kontroll på giringen. Jeg tror at turene blir mer behagelig når man kjører en manuelt giret buss, ihvertfall hvis man legger litt følelser og prestisje i det.

Vanligvis stopper jeg på busslomma etter Brattestø når jeg har pause mellom 14.05 og 14.45, men i dag valgte jeg å kjøre helt ned til Skipstadsand isteden. Jeg har vel knapt nok vært der nede i nyere tid, så det var hyggelig med litt andre omgivelser når jeg skulle ha pause. Da fikk jeg jo også litt andre ting å ta bilder av, det var en av baktankene. Det var ikke akkurat noe problem å få parkert bussen der nede, det var jo knapt nok biler der i det hele tatt. Men tipper det er værre å komme til om sommeren når alle «badegjestene» og ikke minst båtfolket er på plass.I tillegg til noen bilder av bussen, Skipstadsand måtte jeg selvfølgelig også ta noen bilder av Converse All Star-skoene jeg brukte på jobb i dag. Som jeg nevnte i går hadde jeg planlagt å bruke et annet par i dag. En kvinnelig kollega av meg syntes forøvrig de var fine. Ellers bryr de fleste seg nada om hva jeg måtte ha på beina!

Men det var i grunn ganske fint å være nede på Skipstadsand. Et idyllisk sted om våren og sommeren vil jeg tro. Hvordan det er der nede om vinteren vet jeg ikke. Jeg får vel ta meg en tur ned neste vinter tenker jeg! Men det er alltid hærlig å være ved vannet, i ei båthavn med båter og det hele rundt seg. Det var ikke så veldig mye aktivitet der nede i dag, men det er nok litt tidlig i sesongen enda. Det var dog en familie som hadde vært ute med båten sin. Tipper at den yngre sønnen syntes det var utrolig stas å være ute i båt med mamma og pappa. Jeg for min del har alltid syntes det har vært gøy med båt, men aldri hatt båt selv eller hatt tilgang til båt. Men syntes det var utrolig stas når vi besøkte en kollega av pappa om sommeren som hadde båt. Da håpte jeg i det lengste at vi kunne dra ut en tur med båten. Noe som vi som regel gjorde. Da hadde jeg det som plommen i egget.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/16/endelig-helg-nye-utfordringer-til-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.