Hyggelig helg med venner igjen

Helgen startet på fredag med at jeg fikk en kompis på besøk. Vi skulle se litt film og kose oss litt. Vi startet kvelden med litt musikk og noen iskalde øl. Jeg spilte av en cd med Scouting for girls og Adam Lambert, noe kompisen ikke hadde vært borti før. Sånn går det når man ikke hører noe særlig på P4, de to spilles mye på P4. Jeg regner med at de ligger på A-lista, for de går som varmt hvetebrød på P4. Etter å ha spist litt mat valgte vi å se «The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor«. Det er den tredje Mummy-filmen, og den hadde jeg ikke sett enda. Men etter å ha sett en time av filmen ble det en liten pause. For vi skulle se «Nytt på nytt» på NRK. Det er et veldig morsomt program. Etter «Nytt på nytt» startet en serie som heter «Kalde spor«. Det hadde ingen av oss sett før, og det virket litt interessant, så vi begynte å se litt på det. Det var en såpass bra serie at vi så ferdig «Kalde spor».

Deretter fikk vi med oss «En velutstyrt mann», en serie om en mannlig prostituert og «Endelig fredag» eller hva serien het. Alt sammen på NRK1. Jeg kan ikke huske sist jeg så så mye på NRK eller tv i det hele tatt. Men gøy var det ihvertfall! Men da var det på tide å se ferdig «The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor». Når den var ferdig dro vi like godt i gang en film til. Da ble det «Wanted» med Morgan Freeman, Angelina Jolie og James McAvoy. Det vil si han som spilte hovedrollen i «The last king of Scotland«. Dette var mildt sagt en heidundranes actionfilm fra start til slutt! Utrolig hærlig spør du meg! Begge filmene var actionfilmer hvor det skjedde en masse. Vi så forøvrig disse filmene på Blu-ray, det er utrolig stor forskjell på en Blu-ray- og en DVD-film. Men på disse to filmene hadde Universal funnet på noe nytt som jeg ikke har vært borti før. Nemlig en «skjermsparer» når du setter filmen på pause. Det nyttet ikke å trykke på play, pause eller disse vanlige knappene for å få igang filmen igjen. Men etter litt mye knot fikk jeg den igang igjen med å trykke på «rød» knapp. Aner ikke hvorfor det var slik men.

Det ble mildt sagt en ganske sein kveld og det var jo da typisk at jeg våknet ganske tidlig. Utpå ettermiddagen lørdag kjørte jeg kompisen hjem og tok en tur innom postkontoret for å hente ei pakke som hadde kommet. Jeg var usikker på hva det var for noe, siden jeg venter på flere ting. Det var derfor en ganske stor overraskelse når jeg hentet pakka. Det var nemelig en Champion hettegenser som jeg hadde kjøpt på ebay på søndag. Jeg hadde ikke regnet med at den skulle komme frem så fort fra USA. Men man får noen hyggelige overraskelser innimellom! Men jeg fikk meg ytterligere en overraskelse når jeg åpnet esken. For jeg hadde bestilt den i samme størrelse som genserne jeg kjøper hos Dressmann. Men denne var rett og slett gedigen. I tillegg hadde jeg også fått feil farge. Størrelsen kan selvfølgelig ikke selgeren noe for, men å sende meg feil farge? Jeg hadde fått «urban gold» istedenfor «harv pampin» eller hva den ble kalt. Men det var i grunn en fin farge det også.

Men totalt sett ble det en ganske stor nedtur, for stor, feil farge og når den fargen jeg i tillegg fikk tilsendt selges for $5 mindre enn det jeg ga for den. Jeg har sendt en melding til selger, men jeg har ikke fått noe svar enda. Jeg har tatt et par bilder med den nye hettegenseren på, slik at dere kan se hvor stor den faktisk er. Den røde hettegenseren på de andre bildene er i samme størrelse, men kjøpt hos Dressmann. Dette er vel et veldig godt bevis på at det er veldig vanskelig å kjøpe klær på internett. Det lønner seg å prøve klærne før man kjøper dem. Jeg er jo  selvfølgelig klar over det, men at det skulle være så stor forskjell hadde jeg nok ikke sett for meg. Jeg er også veldig usikker på om det er en eller to størrelser ned jeg isåfall måtte ha kjøpt. Det kan bli litt dyrt i lengden å «prøve og feile» for mye også. Så det er kanskje lurest å gi seg etter dette ene bomkjøpet og fortsette å kjøpe klær over disk? Jeg har jo kjøpt et par t-trøyer på ebay fra USA før, og det har gått bra. Men dette gikk altså rimelig på trynet.

Senere på dagen møttes noen kompiser på Hotel Valhalla på toppen av Fredrikstad. Vi møtes ofte der for å prate, se litt tv og skrøne litt. Men denne dagen skulle vi i tillegg grille litt mat! Jeg måtte derfor en tur innom Kiwi for å kjøpe litt grillmat. Jeg har faktisk noe i fryseren også, men det bør nok tas opp dagen før for å tine. Jeg prøvde meg derfor på flintastek fra Firstprice som de har reklamert så mye for på radio i det siste. 47,90 for kiloen er jo ganske billig. Nordfjord sin flinta hos Rema koster 69 kroner kiloen. I tillegg kjøpte jeg med ei pakke med Gilde ostegrillpølser og Firstprice potetsalat. I tillegg ble det laget en salat og stekt baguetter til maten. Det ble ett hærlig måltid, men det sier seg selv at jeg ikke klarte å spise opp alt. Flintasteka var på en kilo og siden vi alle hadde kjøpt med altfor mye mat, ble det mat til overs som vanlig. Nå har jeg riktignok bare prøvd Flintastek fra Firstprice en gang, men førsteinntrykket er at Nordfjord sin som kjøpes hos Rema er bedre. Men jeg skal gi den en sjanse til for å se om den kan måle seg!

Etter maten trakk vi ned i tv-stua for å prate litt og se en film. Jeg hadde hatt med meg noen alkoholfrie øl som jeg skulle kose meg med. I tillegg til litt potetgull og sjokolade. Jeg aner faktisk ikke hva filmen het, men det var en krigsfilm med den ene mer eller mindre kjente skuespilleren etter den andre. Etter et lite søk på imdb.com viste det seg å være «The last drop«. Det var ikke så vanskelig å finne den når jeg visste at Alexander Skarsgård var med. Det var i grunn en ganske bra film. En film jeg forøvrig ikke har hørt om på forhånd. Men nå følger jeg ikke spesielt mye med når det gjelder film for tiden heller da. Denne kvelden eller nærmere bestemt valgte jeg å krype til sengs litt tidligere enn natten før. Men klokka var allikevel 2.45 når jeg la hodet på puta. Men det var utrolig deilig å få en lang og god natts søvn. Jeg var ute av senga rett før kl 12 og fra kl 13.30 er det Spania Grand Prix (Forme l 1) på Viasat Sport!

I går tok jeg forresten i bruk et nytt par Converse All Star i neon oransj. En utrolig «skrikende» og kul farge, spør du meg. Men man vær bør være forberedt på at man blir lagt merke til. Jeg for min del er utrolig glad i grønt og oransj. Nå har jeg ikke fått tak i noen neon grønne Converse enda, men de står på lista over ting jeg skal ha. Jeg fikk noen kommentarer på disse neon oransje i går, fikk vel mer eller mindre beskjed om at jeg «lyste opp». Er ikke det hyggeli da? Er ikke vanskelig å finne meg ihvertfall! I tillegg brukte jeg Converse «manneveska» i blått og oransj. Utrolig praktisk når man skal ha med seg litt ting og tang. Bare å fylle opp og ta med seg. I tillegg ser det litt bedre ut enn å drasse rundt på en bærepose fra Kiwi eller Rema. Eller hva?

Jeg måtte også ta et par bilder av hagen her i dag, for nå har de tatt enda mer av epletrærne «våre». Det er bare litt av stammen som står igjen nå. Eplene «våre» er derfor historie og vi slipper all nedfallsfrukten og ikke minst alt løvet! Det blir mildt sagt mye lettere å holde hagen vedlike fremover.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/09/hyggelig-helg-med-venner-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.