Det var en hyggelig opplevelse

Enkelte ganger får man en real vitanmininnsprøytning i form av noen hyggelige tilbakemeldinger på jobb. Det er ikke så mye som skal til, enkelte ganger er det bare at passasjerene hilser og smiler når de kommer inn på bussen. Jeg smiler og hilser også selvfølgelig! Andre ganger får man positive tilbakemeldinger på den jobben man gjør. Andre ganger er det noen som er misfornøyd, men det er som regel når man er «streng» mot de som har glemt busskortet, ikke har nok penger eller lignende. Ellers er det i grunn ikke så veldig mye spennende som har skjedd hittil denne uka. I morgen har jeg en ekstrem kort arbeidsdag, jeg begynner kl 5.30 og er ferdig allerede kl 8.45! Det må jeg innrømme at jeg gleder meg til! Fredag er en vanlig dag igjen!

Den hyggelige tilbakemeldingen jeg fikk i dag var i grunn ikke på at jeg gjorde noe ekstraordinært, bare det som man forventer at en bussjåfør hjelper til med. På vei ut til Vesterøy står det en mor med barnevogn og venter, og jeg går selvfølgelig bak i bussen for å hjelpe henne inn med barnevogna. Når hu skal av igjen går jeg selvfølgelig bak for å hjelpe henne ut igjen og hu takker så mye for hjelpa. I tillegg sier hun: «Det var en hyggelig opplevelse»! «Så bra» sier jeg og gliser fra øre til øre! Det er jo utrolig hyggelig å høre at bussturen og den servicen jeg yter ovenfor mine passasjerer er en hyggelig opplevelse! Må innrømme at jeg levde lenge på denne i dag! Det er som sagt ikke så mye som skal til før en skarva bussjåfør gliser fra øre til øre og er kjempefornøyd med seg selv!

Ellers i dag har jeg avvist en passasjer to ganger pga ett busskort som var «tomt» for syv dager siden. Vi lar passasjerene få lov til å være med hvis busskortet nettopp har blitt «tomt», men når det har gått en hel uke må man rett og slett sette ned foten og få vedkommende til å fylle opp kortet sitt igjen! Det er jo ikke meningen at man skal reise gratis med bussen i syv dager heller! Når det i tillegg er en av mine «gjengangere» så er jeg ganske streng. Det kommer ikke opp noen informasjon om hvor lenge det er siden kortet ble «tomt» med en gang kortet legges på, men man kan hente ut den informasjonen ganske lett. Derfor tar jeg «stikkontroller» for å se hvor lenge det er siden. Hvis kortet nettopp har blitt «tomt» får passasjeren selvfølgelig lov til å være med for å f.eks fylle opp kortet på bussterminalen (hvor man kan bruke kort) eller ta ut penger i en minibank og fylle opp på vei hjem igjen. Det er måte på til hvor vanskelige vi skal være også. Men «misbruk» tolereres ikke.

I tillegg til at jeg har en veldig kort dag i morgen, jeg skal dog på et møte kl 10 i morgen, har jeg også langhelg denne uka! Jeg har fri lørdag, søndag og mandag! Neste uke blir derfor bare på fire dager! Og jeg teller stadig nedover til sommerferien min! Min siste arbeidsdag er torsdag 1. juli! Denne uka bruker jeg forøvrig et par blå lave Converse All Star. Ingen kommentarer om at jeg ikke har svarte sko denne uka. De aller fleste bryr seg vel ikke og/eller legger ikke merke til det. Som dere skjønner, jeg går igjennom de parene jeg har med Converse All Star i «nøytrale» farger. Svart, brunt, hvitt og blått er jo rimelig «trygge» farger. Ingen store utskeielser forløpig med andre ord. Kanskje det kommer senere? Dette innlegget bærer forøvrig litt preg av at det har blitt litt bilder de tre siste dagene!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/09/det-var-en-hyggelig-opplevelse/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.