Mine første kveldsskift

Denne uka har jeg fått tildelt mine første kveldsskift som tilhører Moum-planen. Moum-planen består i hovedsak av de samme rutene som Lisleby-planen, men primært på kveldstid. I dag mandag har jeg kjørt deler av skift 35 på Lisleby-planen for en annen sjåfør som skulle møte i begravelsen til kollegaen vår i Sarpsborg-avdelingen av Borg Buss som døde i en arbeidsulykke forrige uke. Jeg startet derfor kl 10:35 med å avløse på rute 353 og ble avløst kl 12:12 igjen. Så skulle jeg avløse på rute 350 kl 12:42 og kjørte denne frem til kl 14:00. Klokken 11:00 skulle vi ta ett minutts stillhet på nærmeste holdeplass, og siden jeg hadde avgang fra Sandbækveien (rute 353) kl 11:00, slo jeg av radioen i bussen (motor var allerede stoppet når jeg ankom Sandbækveien) og utsatte avgang med ett minutt.

I morgen tirsdag har jeg fri, siden jeg skal jobbe på lørdag. Onsdag-fredag kjører jeg ett skift på Moum-planen som starter kl 15:05 og avsluttes kl 23:45. Dagen fylles med rute 358 (Lundheim-Begby), Glommaringen rv 109 med retur på rute 2405 innom Greåker torg via den gamle veien. Så blir det rute 364 (Glombo-Langøya), 357 (Skjærviken) og rute 359 (Begby-Moen). Etter lunsj er det 3 runder med Glommaringen rv 111-Sarpsborg-rv109 før jeg tomkjører bussen til garasjen. Dette skiftet kjører jeg både onsdag, torsdag og fredag. På lørdag skal jeg kjøre enda ett skift på Moum-planen, som starter kl 14:30 og avsluttes kl 21:20. Lørdagen fylles med rute 364 (Glombo-Langøya), rute 355 (Lisleby-Leie-Trara), rute 350 (Gluppe) og rute 359 (Begby-Moen). Fordelen med kvelds- og helgeskift er at det er bedre betalt i timen enn på dagtid! Jeg har sagt ifra at jeg også er tilgjengelig for kjøring på tirsdag, hvis det skulle være behov for det.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/11/06/mine-forste-kveldsskift/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.