Min første eFaktura

Nettbank startet jeg veldig tidlig med, men eFaktura har jeg vært treig med å komme i gang med. Forløpig er det bare Telenor Mobil jeg har eFaktura-avtale med, da slipper jeg fakturagebyret på 35 kroner på mitt Telenor FriFiks-abonnement. Jeg ble Telenor FriFiks-kunde i november, mottok min første faktura i desember på svimlende 300 kroner. Dette var inkludert 200 kroner i innmelding. I dag har jeg mottatt min andre faktura fra Telenor Mobil. Den var på svimlende 310 kroner, dette inkluderer 29 kroner i måneden i 5 måneder. Jeg blir ikke akkurat ruinert av mine telefonutgifter kan du si. Etter at jeg fikk Telenor FriFamilie har telefonutgiftene blitt enda lavere. Etter å ha mottatt en epost fra BBS var det bare å logge seg på nettbanken og ta en nærmere titt på eFakturaen fra Telenor Mobil. Deretter var det bare å trykke på «play» for å sette i gang/godkjenne eFakturaen og eventuelt endre forfallsdatoen hvis man ønsker å gjøre det. Hvis ikke er det bare å godta den slik som den er. Enklere kan det rett og slett ikke bli. Det er i tillegg utrolig praktisk å slippe å måtte taste inn de lange KID-nummerne!

Nå mottar jeg en samlefaktura for begge våre Telenor FriFiks-abonnement, og jeg regner med at det ikke går 5 måneder til neste gang. Men på en annen side, nå som vi kan ringe gratis og sende sms/mms gratis til hverandre, blir det spennende å se hvordan telefonutgiftene blir fremover. For ringing utenfor FriFamilie har vi 20 inkluderte ringeminutter begge to. Jeg har i tillegg meldt inn våre to kontantkort som brukes i reserve hvis det skulle være noe. I tillegg er faren min også meldt inn i FriFamilie med sitt bedriftsabonnement hos Telenor. Det har ingen fordeler eller konsekvenser for han, men vi som er medlem av Frifamilie kan ringe gratis til han. Det samme gjelder sms og mms. I tillegg har både mamma og pappa og vi ip-telefoni fra Bluecom, BluePhone, som også er gratis å ringe med til hverandre. I tillegg til dette har jeg mulighet til å sende 30 gratis sms hver måned fra telenormobil.no. I tillegg har man selvfølgelig både msn og skype som man kan snakke med hverandre gratis med. Hvorfor betale tellerskritt når man kan slippe? Jeg for min del er ihvertfall ganske bevisst på hvordan og hvilke tjenester jeg bruker. Det er vel også årsaken til at jeg får så mikroskopiske telefonregninger! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/22/min-forste-efaktura/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.