Min første dag alene i rutebuss

I dag har jeg kjørt akkurat det samme skiftet som i går, det vil si 3 tur/retur Glommaringen riksvei 109, 30 min pause, en tur til Lisleby før en Glommaringen riksvei 111 – Sarpsborg – riksvei 109 og resten av dagen til Lisleby. I motsetning til i går kjørte jeg alene hele dagen, inkludert den hele Glommaringen riksvei 111 – Sarpsborg – riksvei 109 som jeg ikke kjørte i går. Jeg fikk ikke samme Volvo 8700LE på Glommaringen som i går, men en eldre Volvo med internnummer 112. Dette er av typen som ikke er lavgulv og har «brønn» helt bakerst. Bussen var i grunn veldig god å kjøre og jeg likte bremsen på denne bussen mye bedre enn på de andre bussene jeg har kjørt hos Borg Buss hittil.

De tre første Glommaringturene var ganske stille og rolig, men den hele Glommaringturen jeg hadde fra Fredrikstad kl 14:00 og fra Sarpsborg kl 14:30 var det mye passasjerer på. Lisleby var det også rimelig mye trafikk på, jeg kjørte både rute 355 (Lisleby-Leie-Trara) og rute 356 (Trara-Leie-Lisleby). Etter pausen idag hadde jeg samme buss som i går, en Volvo med internnummer 121. Jeg hadde ingen slike episoder som igår, altså at jeg overså ett par i busskuret. Alt i alt har det gått veldig bra idag, både med kjøringa, rutene og billetteringen. Jeg har i grunn storkost meg i bussen idag og hatt det veldig hyggelig. Nå har jeg kjørt det samme skiftet to dager på rad, men i morgen er det ett nytt skift som står for tur. I morra har jeg en kortere dag, men starter tidligere. Jeg skal kjøre ruter jeg ikke har kjørt enda, så i morgen skal jeg ha med meg en sjåfør igjen. Foruten to turer til Lisleby, er alle rutene i morgen nye for meg.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/10/03/min-forste-dag-alene-i-rutebuss/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.