Telenor FriFamilie

Vi har nå omsider fått opprettet FriFamilie med våre Telenor-abonnement/kontantkort. Vi har hvert vårt Telenor FriFiks-abonnement og 2 kontantkort i tillegg. Sistnevnte har vi i reserve hvis det skulle mot all formodning skje noe med abonnementet. Jeg for min del har med en ekstra reservetelefon med kontantkortet i på jobb hver dag, i tilfelle jeg skulle gå tom for strøm. Da vil kanskje noen spørre: Hvorfor ett eget kontantkort for dette? Hvis det er krise og jeg har behov for å ringe fort, er det litt greit å slippe å måtte bytte simkort i telefonen, eller hva?

Jeg må også si at jeg er meget imponert over hvor raskt det var å få FriFamilie operativt. Jeg fylte ut ett elektronisk bestillingsskjema på Mine Sider på telenormobil.no fredag kveld og lørdag formiddag var alt i orden. Da hadde det også blitt skiftet juridisk eier på en av FriFiks-abonnementene. På fakturerte abonnement må nemlig den juridiske eieren av abonnementet være den samme når det skal meldes inn i FriFamilie. På kontantkort gjøres det ingen endringer. Det vil si at vi nå mellom disse 4 abonnementene/kontantkortene kan ringe gratis og sende gratis sms og mms! Det vil også si at vi kan bruke de inkluderte 20 gratisminuttene på FriFiks på å ringe andre enn hverandre! Totalt sett kan det være 6 medlemmer av FriFamilie. 2 av disse kan være bedriftsabonnement og 3 av disse kan være kontantkort.

For en tid tilbake skrev jeg om ett gratis mobilabonnement for de som ringer lite, det vil si de nye prisene til One Call, hvor man kan ringe 88 minutter og sende 78 sms gratis hver måned før det begynner å koste penger å bruke mobiltelefonen. Nå har derimot IPEA kommet med ett svar på disse prisene. IPEA har nå lansert ett abonnement hvor man kan ringe 101 minutter gratis og sende 80 sms gratis. Hvor vil egentlig dette ende? Når disse to aktørene går konkurs kanskje? Det er ihvertfall ikke noen tvil om at de sikrer seg enormt mange kunder i disse dager. Kundene rømmer nemlig fra de andre store aktørene, Telenor, Netcom og Tele2. Tele2 har forøvrig i disse dager også annonsert at innen ett år så vil alle deres kunder bli flyttet over fra Telenor til Netcom sitt nett. Årsaken er at Tele2 sin avtale med Telenor utløper den 31. mars 2008 og de har forhandlet seg frem til en bedre avtale med Netcom enn hva Telenor kunne tilby.

Da Chess flyttet fra Telenor til Netcom sitt nett var det mange som rømte over til Tele2, for å fortsatt ha Telenor-nett. Vil disse kundene atter igjen rømme mon tro? Såvidt meg bekjent er det ingen som svart på hvitt kan dokumentere om Telenor eller Netcom som har den beste mobildekningen i Norge, men det er ikke til å stikke under en stol at enkelte kunder opplever der de bor at de har bedre dekning med Telenor enn Netcom. Til de har jeg en enkel anbefaling: For å være sikret Telenor-nett i fremtiden er nok det sikreste å ha ett abonnement hos nettopp Telenor! Telenor FriFiks er ett utrolig billig abonnement for de som ikke skal kjøpe seg en subsidiert telefon. Du betaler 29 kr i måneden og får 20 inkluderte ringeminutter. Du ringer for 59 øre minuttet og sender sms for 59 øre. Mobilsvar er inkludert og gratis å bruke. I tillegg kan du ringe gratis og sende gratis sms/mms internt i familien med FriFamilie! En annen fordel med å være Telenor-kunde er Mine Sider på internett. Disse er utrolig mye bedre enn de konkurrentene har, man har mulighet til å sende 30 sms gratis hver måned og man har hele tiden oversikt over påløpte kostnader på sitt abonnement.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/13/telenor-frifamilie/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.