Få ekstra gratis ringeminutter fra Telenor

Jeg fikk meg en veldig hyggelig overraskelse i posten her om dagen. Det var informasjonsskrivet sammen med medlemskontigenten til FOBBL. Jeg vet ikke hvor ny eller gammel denne avtalen er, men alle som er medlem av ett boligbyggerlag kan få ekstra gratis ringeminutter fra Telenor. Med unntak av kontantkort og djuice control. Men for meg som har FriFiks, var det bare å bestille!

Hvis du sender "NBBL" til 2000, vil du i løpet av få dager få ekstra 30 gratis ringeminutter på ditt Telenor-abonnement! Jeg har 20 gratis ringeminutter fra før, men nå har jeg fått 50 minutter totalt! Dette bare ved å sende en liten sms til Telenor! Telenoravtalen gir deg også rabatt på ADSL, fasttelefon og bredbåndstelefon! Hvor mye rabatt man får er avhengig av om man bor i et NBBL borettslag eller ikke.

De som bor i ett borettslag får 15 % rabatt på månedsprisen for ADSL, 25 % rabatt på trafikken for bredbåndstelefon, 25 % rabatt på trafikken for fasttelefonen og gratis trafikk på lørdager. For de som ikke bor i ett borettslag, vil de få 15 % rabatt på alle 3 tjenestene. Her får man også gratis trafikk på fasttelefon på lørdager. Ta en nærmere titt på NBBL sine websider for detaljer og hvordan man bestiller!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/04/f-ekstra-gratis-ringeminutter-fra-telenor/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.