Godt i gang på jobb etter ferien

Etter å hatt ferie i tre uker har jeg nå vært tilbake på jobb i to uker allerede faktisk. Det er fælt som tiden flyr unna. Spesielt de tre ukene jeg hadde ferie. Og det er vel sikkert første gang jeg ikke har lagt ut en eneste oppdatering i løpet av ferien. Med unntak av på Twitter. Men det er rett og slett fordi jeg har vært på farta hele tiden og tatt en masse bilder! I løpet av de tre ukene forsvant jeg til Kristiansand den første uka, til Danmark den andre uka og til Trondheim den tredje uka. Jeg hadde med meg ikke mindre enn nærmere 16.000 bilder hjem! Så jeg har mildt sagt litt å jobbe med fremover! Men foreløpig har jeg ikke gjort noe som helst med bildene. Jeg har bare hatt behov for å ta det helt med ro etter at jeg begynte å jobbe igjen.

Etter at jeg har vært ferdig for dagen, har jeg som regel bare laget meg noe mat, slappet av litt med en film eller lignende før jeg måtte krype til sengs. Men plutselig får jeg ånden over meg, og så kommer det bilder i bøtter og spann fremover! Men inntil videre kjører jeg på turnus 6 i sommer, det vil si den gamle Veum-planen. Hittil har jeg primært kjørt Engelsviken, Veum, Vikane og ikke minst Lisleby! Jeg har også hatt en hel dag hvor jeg ene og alene har kjørt Torsnes-ruta! Etter å hatt fri i går (fordi jeg skal jobbe førstkommende lørdag, første lørdag siden sist sommer) startet jeg i dag med å kjøre tre ganger til Veum og så fem ganger til Lisleby, en liten tur til Gluppe og så en sjette og siste tur til Lisleby.

Det er sjeldent at man kjører den samme ruta så mange ganger etter hverandre som jeg gjør nå i sommer, med unntak av Kongsten-Oredalen og Lundheim-Kjølbergskogen da. Jeg hadde dagens skift to dager i forrige uke også, og i løpet av de seks turene jeg var på Lisleby, hadde jeg med meg samme passasjer på halvparten av disse turene. Det er nok sjeldent at passasjerene opplever at den samme sjåføren kommer igjen så mange ganger i løpet av en og samme dag! Men det er fint med litt variasjon i forhold til hva man er vant med ellers i året. Siden jeg allerede har hatt min sommerferie, er det «bare» seks uker jeg skal kjøre på sommerplanen. Og jeg har (heldigvis) fått alle disse seks ukene på turnus 6. I fjor var jeg «uheldig» og fikk tre uker på turnus 6 og tre uker på turnus 5. Sistnevnte betydde at jeg satt og kjørte Glommaringen i tre uker. Og jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig glad i nettopp Glommaringen. Da er det mye mye bedre å kjøre Veum, Vikane, Lisleby, Torsnes, Engelsviken osv!

Har benyttet anledningen til å ta noen nye bilder hvor man ser at jeg kjører litt andre ruter enn normalt, men det hang også igjen noen gamle bilder fra før sommerferien! For de som kjenner litt til rutetilbudet i Fredrikstad, legger nok fort merke til at det er bilder av rute 353 Kongsten-Oredalen, en rute som ikke går om sommeren i det hele tatt. Om sommeren er det bare rute 350 Gluppe-Kongsten som betjener Kongsten.

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/07/16/godt-i-gang-pa-jobb-etter-ferien/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.