Veteranbuss fra Kristoffer Karlsens Bilruter i Sylling

Sist fredag måtte jeg benytte anledningen til å stoppe og ta bilder av en veteranbuss som stod parkert ute ved Joker-butikken i Vikane. En 1964-modell Volvo med Iversen-karosseri fra Kristoffer Karlsens Bilruter i Sylling. Registreringsnummeret er F-1034 og den fremstår som utrolig fin. Jeg var riktignok i rute (302 Øyenkilen-Vikane) og hadde ikke så mye tid til å studere bussen, men man ser jo ganske raskt på bildene at dette er en veteranbuss som har fått mye kjærlighet! Foruten dette er det fint lite jeg vet om denne veteranbussen og hva den gjør her i Fredrikstad. Ifølge en passasjer har den stått parkert ute i Vikane i flere år. Jeg har nok sett den flere ganger selv også, men det er første gang jeg har hatt anledning til å stoppe og ta noen bilder av denne utrolig flotte bussen! Er det noen som vet mer, legg gjerne igjen en kommentar etter bildene!

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/07/16/veteranbuss-fra-kristoffer-karlsens-bilruter-i-sylling/

2 kommentarer

  • Arnt Gunnar Brevik30 august, 2015 kl 10:21

  Bussen eies av Terje Andersen som driver bensinbrygga og butikken på Vikene bussen er forøverig i helt orginal stand

  • kak30 august, 2015 kl 10:26
   Forfatter

  Takk for den informasjonen, Arnt Gunnar!

  En utrolig pen, velholdt og stilig buss! Den lyser virkelig opp utenfor Joker-butikken i Vikane! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.