Godt stekte baguetter

Av en eller annen grunn blir «pipelyden» på den digitale klokka på stekeovnen min veldig lav innimellom. Jeg aner ikke hvorfor, og den eneste måten å få fikset det på igjen er å ta ut stikkontakta til stekeovnen og sette denn inn igjen. Da er «pipelyden» høy igjen, slik at jeg hører når maten min er ferdig. Som dere ser av bildet i dette innlegget har «pipelyden» vært lav i dag og jeg har ikke hørt når baguettene mine var ferdig. Det hører også med at jeg fikk en telefon som varte en stund, så da glemte jeg bort hele greia. Bedre lykke neste gang? Jeg endte opp med å varme meg en ferdigrett isteden, det er jo allikevel middagstid. Har vært litt treig med å lage meg noe mat i dag. Noen ganger blir det bare sånn. Nå skal det ihvertfall bli godt å få noe mat i magen! Baguettene gikk forøvrig i søpla!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/24/godt-stekte-baguetter/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.