Juan Pablo Montoya forlater Formel 1

Må innrømme at jeg er rimelig overrasket når jeg nå leser at Juan Pablo Montoyta (McLaren) forlater Formel 1 etter denne sesongen. Etter hva jeg har forstått ser mulighetene for Montoya i Formel 1 i 2007 ut til å være små, og han har derfor valgt å gå til amerikanske NASCAR. Montoya går tilbake til Chip Ganassi Racing teamet han vant Champ car tittelen i 1999 og Indianapolis 500 i 2000 med. I tillegg til alle ryktene rundt Kimi Raikkonen og hans eventuelle planer om å forlate McLaren-teamet, så kan det se ut til at det forløpig bare er Fernando Alonso som har en kontrakt med McLaren for 2007. Men vi får avvente og se i forhold til Kimi Raikkonen. Det har vært spekulert i at han har signert en kontrakt med Ferrari, men dette har blitt avvist flere ganger. Det har også vært spekulasjon om Kimi skal gå til Renault neste år. Renault har fornyet kontrakten til Fisichella, men Alonso går som sagt til McLaren neste år. Mer om dette på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/09/juan-pablo-montoya-forlater-formel-1/

1 kommentar

    • DM17 juli, 2006 kl 17:01

    Er vel egentlig ikke så overaskende. Montoya er en talentfull fører, men det er ikke nok. Hans arroganse og egenrådighet sender han ut av formel 1. Det finnes ikke fnugg av ydmykhet i hans holdninger og uttalelser overfor verken teamkollegaer eller konkurenter. Han er en sponsors mareritt. Nascar som er USA’s raskest voksende sport gir han den muligheten han trengte for å snike seg ut bakdøren. Talentet til tross, arbeidsløshet, eller kjøring for lag som Minardi kunne fort ha blitt en realitet for ham. Synd, for han er en av førerne som tør å utfordre, og som sportslig sett ville ha hatt mye å tilføre formel 1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.