Montoya erstattes av de la Rosa med umiddelbar virkning!

I dag har McLaren offentliggjort at Montoya vil bli erstattet av testfører Pedro de la Rosa fra French Grand Prix allerede og ut sesongen. Jeg hadde ikke regnet med at Montoya ville bli «sidesatt» med umiddelbar virkning etter at han på søndag offentliggjorde at han ville forlate Formel 1 etter årets sesong til fordel for NASCAR. Men McLaren føler kanskje at Pedro de la Rosa vil være et bedre valg som 2. fører ut sesongen nå som Montoya har bestemt seg for å forlate Formel 1? Mer om dette på itv-f1.com! Pedro de la Rosa er selvfølgelig overlykkerlig over å få prøvd seg i racingsetet ut denne sesongen. Da får han en gang for alle sjansen til å vise seg frem i racingsituasjon til å overbevise McLaren om å gi han det andre racingsetet ved siden av Fernando Alonso neste år! Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/11/montoya-erstattes-av-de-la-rosa-med-umiddelbar-virkning/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.