Ny plate fra CC Cowboys

Den 28. august kommer CC Cowboys sitt nye album, nummer 8 i rekken. Albumet heter "Evig Liv" og vil inneholde 12 sanger. For første gang slippes ett CC Cowboys-album i 2 utgaver, en vanlig utgave som inneholder de nevnte 12 sangene, og en limited utgave som i tillegg inneholder en bonusdisk med 5 sanger, 3 ikke tidligere utgitte sanger og 2 live spor fra Rockefeller. Jeg kjenner ikke til hvor mange eksemplarer den doble utgaven vil bli presset opp i, men for å være på den sikre siden vil det nok være lurt å være tidlig ute for å sikre seg "luksusutgaven"! 😉

En annen ting som er nytt med dette albumet er at hele plata er spilt inn og produsert i Sverige. Albumet er ferdig innspilt og den siste finpussen pågår i disse dager i Sverige. Albumet er produsert av Christoffer Lundquist som har produsert soloplatene til Per Gessle og vært tekniker for Roxette. Dette er også bandets første album hos EMI, etter at de signerte med EMI tidligere i år. Litt snodig synes jeg det dog er at singelen "Kom igjen" ikke har dukket opp i butikken enda, det er jo lenge siden denne sangen dukket opp på radio, og går som varmt hvetebrød i disse dager! Mer om dette på f-b.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/11/ny-plate-fra-cc-cowboys/

1 kommentar

    • kak28 august, 2006 kl 16:26
      Forfatter

    Jeg har idag vært innom Free Record Shop og kjøpt dette albumet, og selvfølgelig dobbeltutgaven! 🙂 Gleder meg til å høre igjennom albumet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.