CC Cowboys – Evig Liv

CC Cowboys fra Fredrikstad ga i går ut deres nye album, «Evig Liv». «Evig Liv» er nummer 8 i rekken og det er tre år siden forrige album «Lyst». CC Cowboys består nå av Magnus Grønneberg, Agne Sæther, Per Vestaby og Jørn Christensen. Jeg kjøpte selvfølgelig «luksusutgaven» av albumet, som inneholder en bonusdisk med 3 ekstra sanger, 2 live spor og videoen til «Kom Igjen». Jeg har ikke sett på videoen enda, men ekstrasporene har jeg vært igjennom like mange ganger som albumet. «Ser Meg Tilbake» på bonusdisken er spesielt bra. Den eneste sangen jeg i grunn ikke er «venn» med hittil er det siste sporet på albumet, «Sentimental». Den sangen er rett og slett litt for bråkete og masete for min smak. Jeg har ingen problemer med både «bråkete» musikk, men det virker ikke som om CC Cowboys er helt fortrolig med den sangen.

Ellers er det den ene knakende gode sangen etter den andre på «Evig Liv», singelen «Kom Igjen» har vi allerede hørt på radio i lange tider. Jeg har derfor ingen problemer med å anbefale dette albumet til andre, både de som liker CC Cowboys fra før.. og de som av en eller annen merkelig grunn ikke har hørt så mye av dem enda. Jeg for min del som er fra Fredrikstad har fulgt CC Cowboys siden starten med debutplata «Blodsbrødre». Jeg har vært på en hel haug med konserter med bandet i Fredrikstad frem til og med avslutningskonserten i teltet på torvet i Fredrikstad.

Magnus Grønneberg har vært til nettprat hos VG og Fredrikstad Blad idag hvor han besvarte spørsmål fra fans og alle som måtte ønske å stille Magnus Grønneberg og CC Cowboys ett spørsmål eller to. Ett av spørsmålene som gikk igjen ofte var om det var planer om ett livealbum og/eller en dvd. Det er tydelig at fansen ønsker dette nå. Det samme gjelder meg selv, jeg nevnte det selv senest på prat.kak.net i går! Magnus Grønneberg lovte ikke noe, men det kan se ut som om det kommer både livealbum og dvd neste år! Det ryktes også at nytt materiale allerede er igang! På spørsmål om hvor mange ganger CC Cowboys skal gi seg og takke for seg, lovte Magnus Grønneberg at han aldri skulle si det en gang til! 🙂 Det er opptil flere nettaviser som har anmeldt albumet de siste dagene, og de aller fleste har havnet på treningkast 4 og 5. Det er så absolutt akseptabelt! Les anmeldelser på f-b.no, vg.no og dagbladet.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/29/cc-cowboys-evig-liv/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.