CC Cowboys skal spille inn unplugged live CD og DVD

Ifølge p4.no skal CC Cowboys spille inn en unplugged CD og DVD på Svalbard. CC Cowboys har utallige konserter bak seg, og jeg har vært på rimeling mange selv, men de har aldri spilt inn en konsertplate. Nå skal de derimot spille inn en unplugged konsertplate, både for CD og DVD. Albumet skal hete «På Svalbard uten strøm». Det kommer absolutt til å være noe som jeg må ha i min egen samling av CC Cowboys-utgivelser! Hvis vi ser bort fra singelen, har jeg absolutt alle CD’er som CC Cowboys har gitt ut! Dette gleder jeg meg villt til! Bildet er av Magnus Grønneberg under en unplugged konsert i 2. etasje på Oscar i Fredrikstad for ganske mange år tilbake. Flere bilder av CC Cowboys finner du her!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/23/cc-cowboys-skal-spille-inn-unplugged-live-cd-og-dvd/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.