Delte mapper i Windows Live Messenger

Må innrømme at jeg fikk meg litt av en overraskelse med delte mapper i Windows Live Messenger («nye» MSN Messenger) idag. Delte en rar-fil på 160mb med bilder med en kompis igår, satt igang overføringa før han dro på jobb, og den var ferdig mens han fortsatt var på jobb. Når fila var ferdig overført sletta jeg den i delte mapper på min side, slik som jeg ofte har gjort når jeg har delt filer med andre. Når kompisen kom hjem fra jobb fant han derimot ikke fila og ifølge loggen var den slettet for mange timer siden. Ops, Windows Live Messenger sletter fila også hos mottaker når du sletter fila hos deg!

Fikk meg også en annen overraskelse når samme person flyttet fila hos seg ut fra delte mapper, og vips så var fila borte på min side også. Neida, du risikerer ikke å miste originalfila, fordi Windows Live Messenger kopierer alltid fila over til den delte mappa, men du må sørge for at mottaker får kopiert fila til ett annet sted før du sletter den hos deg, ellers må du belage deg på å overføre mappa på nytt! Det er nok ikke noe stort problem nå som jeg er klar over det, men må innrømme at jeg ble tatt litt på senga her, og selvfølgelig litt irriterende å måtte overføre fila på 160mb på nytt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/10/delte-mapper-i-windows-live-messenger/

1 kommentar

    • MS FAN15 august, 2009 kl 12:26

    Hei har samme problem, klikka i vinkel når dette skjedde, hadde sendt over 700 bilder til meg, så ble det sletta i andre enden, og vips sletta hos meg også.

    Så sånsett er jeg skuffa over de delte mappene ble ganske sur da ass.

    Også slitern med synkroniseringa hele tia får opp dette: Delte mapper kan ikke synkroniseres nå, men det vil bli gjort et forsøk senere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.