Seigmen med live-cd og dvd!

Seigmen har idag lansert deres live-cd «Rockefeller» fra deres 3 ekstrakonserter på nettopp Rockefeller. I begynnelsen av juli kommer også dobbel-dvd’en «Fra X til døden» som er fra disse konsertene og en del bakgrunnsstoff og intervjuer. Live-cd’en «Rockefeller» og singelen «Döderlein/Bayon» har jeg bestilt fra cdon.com idag! Regner med å ha dem i postkassa i slutten av uka! 🙂

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en stor fan av Seigmen, og har vært på 2 konserter med dem her i Fredrikstad, først i 1995 og så i 1997. Jeg har alt de har gitt ut, det gjelder både album og singler! Derfor er det uhørt å ikke kjøpe alt som kommer fremover også! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/12/seigmen-med-live-cd-og-dvd/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.