Le Mans sendingene er i boks!

Da har jeg snakket med Canal Digital, og det var overhodet ikke mulig med «korttidsleie» på 1 måned bare. Selgeren startet med å tilby 10+2 (at jeg betalte for 10 måneder og fikk 2 gratis), men jeg syntes det var alt for dyrt for å bare få se Canal+ SPORT i 2 dager. Så dro han 5+1 opp av lomma, men jeg syntes fortsatt at det var alt for dyrt. Og det var vist ingen mulighet for noe kortere leie enn dette, fikk jeg beskjed om.

MEN, når jeg derimot spør om hvor lang oppsigeslestid det var og hvor fort man kunne si opp abonnementet hvis man ikke inngikk noen avtale med bindingstid, så var det 2 måneders oppsigelse og den kunne sies opp så fort man hadde fått signalene, senest innen månedens utløp. Det vil si at jeg har gått fra 12 måneder til 6 måneder til 2,5 måneds avtale med Canal+! Jeg har Canal+ singalene innen en time! 😀

Canal+ SPORT sender forøvrig fra Le Mans lørdag kl 16:00-20:00, 21:30-22:30, 00:30-01:30, søndag kl 07:00-08:00, 10:00-14:30 og 15:00-17:30!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/12/le-mans-sendingene-er-i-boks/

2 kommentarer

 1. Motors TV (som er med i sportspakka til Canal Digital, sammen med ESPN og NASN) skal sende mer enn 24 timer kontinuerlig fra årets Le Mans! Pakka koster 39,- pr. mnd, og jeg skal love deg det er verdt penga! Alt av racing; bil, båt, fly….!!! Så da er det bare å sende familien på tur denne helgen i juni, bunkre opp med noen Grandis`r og noen kalde pils!:-)
  Setter en 10-er på at Corvettene knuser Aston i GT1 i år!
  PS: abonnèr på nyhetsbrev via mail hos Motors TV også! da går du ikke glipp av noe! Som f.eks. alle Petit Le Mans-series som også sendes direkte. 😉

  Just thought you`d like to know!

  • kak24 mars, 2008 kl 13:27
   Forfatter

  Jeg kjenner nok til Motors TV ja! 🙂 Canal Digital-kunder fikk den på prøve fra 4. desember 2006 til 5. mars 2007. Jeg husker ikke nøyaktig når jeg begynte å abonnere på kanalen etter dette, men jeg har ihvertfall hatt den en god stund. Blant annet for å få med meg 24 timers løpet Le Mans i fjor, for ikke å snakke om muligheten til å se American Le Mans Series (ALMS). Motors TV sender også Le Mans Series (LMS), Deutche Tourenwagen Masters (DTM) og en mengde annen motorsport.

  Sport Select-pakka hos Canal Digital koster forøvrig 49,- kroner i måneden!

  Jeg vet ikke hvor mye du følger med her på blog.kak.net, men jeg skriver en masse om all denne motorsporten, følg med på motorsport-kategorien min!

  Gøy å se at det faktisk finnes andre i Norge som også interesserer seg for Le Mans, American Le Mans Series og lignende! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.