Seigmen – Rockefeller

Live-cd’en «Rockefeller» som jeg bestilte tidligere i uka kom i posten idag, singelen «Döderlein/Bayon» derimot var restet ut. Men den ble sendt ut fra cdon.com dagen etter, så da regner jeg med at jeg har den i posten i morgen. «Rockefeller» anbefales på det sterkeste, spesielt for Seigmen fans, men også for de som kanskje klarer seg med 2 cd’er med Seigmen. Da vil jeg anbefale «Rockefeller» og «Monument 1989-1999», så har du en «best of» med Seigmen, både i studio og live! 🙂 Jeg vil også understreke at liveproduksjonen fra Rockefeller-konsertene er ekstremt bra, og det må jeg si både er veldig positivt og en lettelse! Det finnes mang en dårlig liveproduksjon ute på cd! Nå gleder jeg meg enda mer til live dobbel-dvd’en «Fra X til døden» som slippes 3. juli!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/15/seigmen-rockefeller/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.