Windows Live Writer fungerer som den skal igjen

Det er såpass lenge siden jeg begynte å få problemer med Windows Live Writer, at jeg ikke helt husker når lengre. Men det har ihvertfall vært ett vedvarende problem over lengre tid. Det var en liten periode den fungerte igjen også, men nå er det ekstremt lenge siden jeg har kunnet bruke Windows Live Writer fullt ut til å publisere innlegg her på blog.kak.net og car.kak.net. Jeg har kunnet skrive innleggene, legge til bilder og alt det, men så fort jeg skulle publisere innleggene har det bare kommet feilmeldinger. Jeg har derfor måttet kopiere over innholdet til den innebygde editoren til WordPress.

Det har vært en smule tungvint når man har vært vant til å bare trykke på «Publish» og vips så er alt lastet opp og fiks ferdig. Jeg har tatt opp dette problemet med WordPress-miljøet flere ganger uten at jeg har egentlig fått noe særlig respons. Jeg hadde vel mer eller mindre gitt opp hele Windows Live Writer og vurdert å se etter alternativer. Men det er en grunn til at jeg gikk for Windows Live Writer for snart 2 år siden, det var rett og slett den beste. Jeg prøvde andre alterantiver, men de var ikke like gode å bruke som det Windows Live Writer var.

Derfor er det med stor glede å se at Windows Live Writer virker som den skal igjen og jeg kan publisere innleggene rett fra Windows Live Writer! Jeg går ut ifra at det har noe med den vellykkede konverteringen fra utf-8859-1 til utf-8 i går å gjøre! Derfor bærer det allerede frukter av den jobben jeg la i gårsdagens konvertering! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/26/windows-live-writer-fungerer-som-den-skal-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.