Gedigen båt

Det er ikke ofte man ser så store båter på disse trakter, jeg har ihvertfall aldri sett en så stor båt ligge til kai på Skjærhalden før. Jeg aner ikke hvor stor den faktisk er eller hva slags båt det er, men det er det sikkert andre som har mer peiling på! Men på en av mine turer til Skjærhalden i dag måtte jeg en tur ned til kaia for å ta ett kjapt bilde av vidunderet. Dessverre bare med mobiltelefonen, men det får duge. Er det noen som tilfeldigvis vet noe mer om denne båten? Den ligger til kai på Skjærhalden på Hvaler i disse dager. Det var to av mine faste passasjerer som gjorde meg oppmerksom på at det lå noe «stort» i kaia på vei ut til Skjærhalden i morges!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/28/gedigen-bat/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.