Abt Eos

Det er en haug med forskjellige stylingfirmaer som lager styling til forskjellige biler. Abt Sportsline er en av de som lager styling og tuning til Volkswagen AG sine biler (Audi, Volkswagen, Seat og Skoda). Abt Sportsline er også en viktig samarbeidspartner i Audi sin DTM-satsing. Noen stylingfirmaer overdriver stylingen sin slik at det rett og slett blir for mye, og noen henger seg opp i ett «språk» og (mis)bruker dette på alle biler de lager styling til. En av de tingene jeg ikke har likt så mye med Abt Sportsline er at de har brukt de samme kjedelige felgene på alle sine biler. Felger er selvfølgelig noe som er lett å skifte ut og Abt har sikkert flere felger å velge mellom i sitt sortiment.

Hvorfor har de da alltid brukt den samme kjedelige felgen? Felgen er forsåvidt ren og pen, men det blir brått kjedelig når den dukker opp på alle deres kreasjoner. Nå har de derimot kommet med en litt annen variant på deres utgave av Volkswagen Eos, Abt Eos. Stylingen er i tillegg ren og pen og gjør bilen bare enda penere. Spesielt liker jeg de doble enderørene på hver side bak! 😉 Abt har også hatt ett veldig pent utgangspunkt denne gangen, og heldigvis ikke gått i fella med å overlesse bilen med masse unødvendige detaljer og «plastikk». Bra jobba, Abt Sportsline!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/11/abt-eos/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.