Mattias Ekström og Audi 1-2-3 under kvalifisering på Zandvoort

Nye Audi A4 DTM sikret Audi sin fjerde pole under årets DTM-sesong. Mattias Ekström var den raskeste under kvalifiseringen på Zandvoort i dag med tiden 1m 31.012 sekunder. Timo Scheider og Tom Kristensen fulgte med tiden 1m 31.231 sekunder og 1m 31.563 sekunder. Audi A4 DTM starter derfor fra de tre fremste startposisjonene under morgensdagens DTM-løp på Zandvoort i Nederland. Martin Tomczyk starter fra sjette startposisjon, Oliver Jarvis er beste fører i en ett år gammel bil for fjerde gang og starter fra åttende startposisjon. De andre Audi-førerne starter fra 9., 10., 11., 14. og 16. startposisjon. Ralf Schumacher i sin Mercedes starter fra aller siste startposisjon. Ingen stor dag for lillebror Schumacher med andre ord.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/07/13/mattias-ekstrom-og-audi-1-2-3-under-kvalifisering-pa-zandvoort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.