Mattias Ekström vant Race of Champions igjen

Sist helg ble det kjørt Race of Champions på Wembley Stadium. Der møtes de største navnene innen motorsport hverandre på en midlertidig bane. I tillegg til en rallybil, i år Ford Focus WRC, kjører alle sjåførene totalt 3 typer biler. Race of Champions består av 2 mesterskap, først kjøres en cup med nasjoner bestående 2 og 2 sjåfører. Deretter konkurrerer sjåførene individuelt mot hverandre.

Nytt av året var at Norge stilte i nasjons-cup’en. Petter Solberg hadde blitt invitert 7 ganger, men hver gang blitt nektet av Subaru-teamet. I år fikk han lov og tok med seg sin bror Henning Solberg. Petter og Henning Solberg skulle dermed representere Norge i Race of Champions. Dessverre gikk ikke Norge i den nasjonale eller Petter og Henning Solberg i den individuelle kampen så veldig langt.

Det gjorde derimot Mattias Ekström. For de som har fulgt litt med her i bloggen eller på car.kak.net, vet at Mattias Ekström kjører DTM for Audi og har sikret Audi 2 DTM-titler, i 2004 og 2007. Mattias Ekström vant den individuelle kampen i Race of Champions i år, som han gjorde i fjor. I finalen slo han Michael Schumacher 2 av 3 ganger. I den nasjonale cup’en var det Tyskland med Michael Schumacher og Sebastian Vettel som trakk det lengste strådet. Mer om dette på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/19/mattias-ekstrom-vant-race-of-champions-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.