«

»

des 19 2007

Skriv ut Innlegg

Mattias Ekström vant Race of Champions igjen

Sist helg ble det kjørt Race of Champions på Wembley Stadium. Der møtes de største navnene innen motorsport hverandre på en midlertidig bane. I tillegg til en rallybil, i år Ford Focus WRC, kjører alle sjåførene totalt 3 typer biler. Race of Champions består av 2 mesterskap, først kjøres en cup med nasjoner bestående 2 og 2 sjåfører. Deretter konkurrerer sjåførene individuelt mot hverandre.

Nytt av året var at Norge stilte i nasjons-cup’en. Petter Solberg hadde blitt invitert 7 ganger, men hver gang blitt nektet av Subaru-teamet. I år fikk han lov og tok med seg sin bror Henning Solberg. Petter og Henning Solberg skulle dermed representere Norge i Race of Champions. Dessverre gikk ikke Norge i den nasjonale eller Petter og Henning Solberg i den individuelle kampen så veldig langt.

Det gjorde derimot Mattias Ekström. For de som har fulgt litt med her i bloggen eller på car.kak.net, vet at Mattias Ekström kjører DTM for Audi og har sikret Audi 2 DTM-titler, i 2004 og 2007. Mattias Ekström vant den individuelle kampen i Race of Champions i år, som han gjorde i fjor. I finalen slo han Michael Schumacher 2 av 3 ganger. I den nasjonale cup’en var det Tyskland med Michael Schumacher og Sebastian Vettel som trakk det lengste strådet. Mer om dette på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/19/mattias-ekstrom-vant-race-of-champions-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.