Henning og Petter Solberg skal være med i Race of Champions

Petter Solberg har blitt invitert til Race of Champions 7 ganger, men Subaru har satt ned foten hver eneste gang. Hovedårsaken skal ha vært at de ikke ønsker at Petter Solberg skal delta i og forbindes med en av konkurrentenes biler. I Race of Champions kjempes det om en nasjonal- og individuell tittel. For å kåre disse vinnerne kjører 2 sjåfører fra hvert deltakerland i 5 forskjellige typer biler. Deriblant en rallybil. I fjor var det en Citroen Xsara, men i år ser det ut til at det er en Ford Focus som er rallybilen.

Petter Solberg skal selvfølgelig representere Norge i Race of Champions, og på forespørsel om hvem han kunne tenke seg å ha med som makker var valget enkelt: Hans egen bror Henning! Henning og Petter Solberg vil derfor den 16. desember representere Norge på Wembley Stadium. Noen av de Henning og Petter Solberg skal konkurrere mot er: Michael Schumacher som har vunnet Formel 1 vm 7 ganger, Tom Kristensen som har vunent Le Mans 7 ganger, Jimmi Johnson som er regjerende NASCAR-mester, Marcus Grönholm som har vunnet rally-vm 2 ganger. Andre kjente førere fra Formel 1 som skal delta er David Coulthard, Jenson Button og Heikki Kovalainen.

Audi-fører Mattias Ekström skal også i år være med på team med Tom Kristensen. Disse to sjåførene vant «Nation Cup» i 2005 og Mattias Ekström vant «Race of Champions» i 2006. Mer om dette på vg.no! Petter Solberg får dog ikke lov til å utføre «Solberg-stuntet». Det vil si å stå i døråpningen og styre med beina. Mer om dette på aftenposten.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/05/henning-og-petter-solberg-skal-vare-med-i-race-of-champions/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.