Henning Solberg på 4. plass i Rally Italia-Sardinia

Både Henning og Petter Solberg har hatt litt opp- og nedturer denne helgen, spesielt Petter Solberg kanskje. Men til syvende og sist endte Henning Solberg på 4. plass og Petter Solberg på 5. plass. Henning kjempet mot Dani Sordo om 3. plassen helt til målstreken, men måtte til slutt se seg slått med 14,8 sekunder. Før siste etappe skilte det bare 7-8 sekunder mellom disse to. Petter Solberg derimot lå ca ett minutt bak storebror Henning Solberg. Rally Italia-Sardinia ble vunnet av Marcus Grönholm etter at Sebastian Loeb kræsjet og måtte bryte i dag. Andreplassen gikk til Mikko Hirvonen og tredjeplassen gikk til Dani Sordo.

Henning var best på ikke mindre enn tre fartsprøver denne helgen. Han var raskest på SS3, SS14 og SS17. På SS14 ble det dobbelt norsk da Petter Solberg var nest raskest 4,6 bak Henning Solberg. Siden Sebastian Loeb måtte bryte i dag og ikke fikk med seg ett eneste poeng fra Italia har Marcus Grönholm gått opp i ledelse i førermesterskapet med 55 poeng. Sebastian Loeb ligger på 2. plass med 48 poeng. På 3. plass ligger Mikko Hirvonen med 44 poeng og på 4. plass ligger Dani Sordo med 28 poeng. Henning og Petter Solberg ligger på henholdsvis 5. og 6. plass med 20 poeng begge to. I konstruktørmesterskapet har Ford naturlig gjort ett stort hopp fremover og leder med 99 poeng. På 2. plass ligger Citroen med 78 poeng. På 3. plass ligger Stobart M-Sport Ford som Henning Solberg kjører for med 37 poeng. Subaru ligger på plassen bak med 34 poeng. Neste løp er Acropolis Rally den 1. til 3. juni. Mer om dette på dagbladet.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/20/henning-solberg-pa-4-plass-i-rally-italia-sardinia/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.