Audi R10 TDI på 2. plass i Salt Lake City

LM P2-bilene var i en klasse for seg selv under kvalifiseringen i Salt Lake City i går. De 7 første startposisjonene gikk til biler fra denne klassen. 4 av disse var i tillegg Porsche. Audi R10 TDI’ene sikret seg 8. og 9. startspor, nesten 3 sekunder treigere enn den raskeste Porsche’n. I dagens løp sparket derimot Audi R10 TDI’ene godt fra seg og klarte å kjøre seg opp til en henholdsvis 2. og 6. plass. LM P2-bilene fra Porsche sikret seg både 1. 3. 4. og 5. plassen i Salt Lake City.

Det er tydelig at de begrensningene Audi R10 TDI har fått foran årets sesong har gjort det vanskeligere for dem å vinne løpene. Spesielt sliter de mot de lettere LM P2-bilene under kvalifiseringen. Audi R10 TDI’ene sikret seg dog 1. og 2. plass i LM P1-klassen og fikk derfor med seg maksimalt mulige poeng fra løpet. Rinaldo Capello og Allan McNish leder LM P1-klassen med 102 poeng, Emanuele Pirro og Marco Werner ligger på 2. plass med 90 poeng, mens Clint Field ligger på 3. plass med 71 poeng. Neste løp i ALMS-serien er ikke før 8. juli, men før den tid går 24 timers løpet Le Mans av stabelen den 16. og 17. juni. Den 3. juni er det offisiell testdag foran 24 timers løpet.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/20/audi-r10-tdi-pa-2-plass-i-salt-lake-city/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.