Audi R10 TDI på tredje og fjerde rad i Salt Lake City

Dette må være den kvalifiseringen i American Le Mans Series hvor det skilte minst mulig mellom de åtte fremste startposisjonene. Porsche RS Spyder #7 sikret seg pole med tiden 1:31.050. Audi R10 TDI #2 måtte nøye seg med sjette startposisjon bare 0.5 sekunder bak pole-tiden. Audi R10 TDI #1 var 0.7 sekunder bak pole-tiden og endte på en åttende startposisjon. Dette er vel den dårligste kvalifiseringen for Audi R10 TDI hittil i år, ihvertfall hva startposisjoner angår. Men avstanden i tid mellom de fremste bilene er minimal.

Alle de fem fremste kvalifiserte bilene tilhører LM P2-klassen, det samme gjelder Porsche RS Spyder’n som kvalifiserte seg mellom de to Audi R10 TDI’ene. Audi R10 TDI starter derfor fra «pole» og andre startposisjon i sin klasse. Det blir spennende å se hvordan dette kan utarte seg under løpet i Salt Lake City (Utah) i morgen. Dette er helt klart en bane som passer de lettere LM P2-bilene best, på tanke på hvor svingete denne banen er. Men selv om Audi R10 TDI’ene bare klarte å kvalifisere seg til åttende og niende startposisjon i 2007, klarte de å sikre seg andre og sjette plass i løpet i Salt Lake City. Selv om Audi R10 TDI var 3 sekunder treigere enn den raskeste Porsche RS Spyder under kvalifiseringen. Løpet sendes live på Motors TV kl 21:00 søndag kveld. Dette løpet varer i 2 timer og 45 minutter.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/18/audi-r10-tdi-pa-tredje-og-fjerde-rad-i-salt-lake-city/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.