Min fjerde tur til Rügen i Tyskland

Hvem skulle trodd det, etter en impulstur til Rügen i slutten av april da min planlagte tur til Bergen regnet bort, bokstavelig talt, tok det under to uker etter at jeg kom hjem før jeg bestilte en ny tur til Rügen. Noe sier meg at jeg liker meg på denne tyske øya. De tre første turene til Rügen var på henholdsvis 7, 7 og 8 netter, nå skulle jeg tilbringe 13 netter på Rügen. Etter den første turen hadde jeg uten tvil mer å utforske på Rügen, men etter den andre turen følte jeg meg litt “ferdig” med øya, derfor var det kanskje litt overraskende at jeg endte opp på Rügen i april. Men jeg måtte hive meg rundt og finne på noe annet når Bergen regnet bort. Og jeg angret på ingen måte på det. Men jeg hadde en litt annen innfallsvinkel enn på de to første turene. Jeg hadde en litt mer tilbakelent tur hvor jeg hadde mye mer “lavprofil-turer” og tok rett og slett livet med ro.

De 14 dagene jeg skulle tilbringe på Rügen i sommer hadde jeg også planer om å holde det på det samme nivået. Men samtidig hadde jeg noen få ting på blokka jeg kunne tenke meg å besøke av litt større betydning. I tillegg til at jeg ikke hadde vært to uker på Rügen tidligere, hadde jeg hittil reist nedover på morgenkvisten og hjem på ettermiddagen. Denne gangen skulle jeg reise fra Trelleborg i retning Sassnitz klokken 18.00 og være fremme klokken 22.15. Returen skulle også være seint, avgang fra Sassnitz kl 23.00 og fremme i  Trelleborg klokken 03.15. Forsåvidt behagelig å reise nedover seint, men man kommer frem ganske sent. Hjemreisen derimot var jeg mer spent på hvordan ville gå. Men når man sparer en tusenlapp på å velge disse avgangene mot de “vanlige” avgangene jeg har valgt tidligere, så var det liksom et naturlig valg. Nå hører det også med at når man reiser i april, september og oktober, er det bare de “vanlige” avgangene som går. Det er bare i høysesongen at ferga mellom Trelleborg og Sassnitz går to ganger om dagen.

Dette var forøvrig også tredje gang jeg skulle bruke Pension Jägerhaus i Lonvitz, Putbus. Et lite pensjonat med bare ni rom. Bare to stjerner, men i grunn veldig bra til prisen. Her får man utrolig mye for pengene. Det er dog ikke så veldig mange av de som jobber ved dette pensjonatet som kan noe engelsk, egentlig bare en av dem, og han møter du bare ved innsjekk. Men språket har ikke bydd på noen nevneverdig problemer hittil, så det gjør vel ikke det denne gangen heller. Evig optimist som jeg er. Jeg prøver ihvertfall! Men uansett, jeg dro hjemmefra kl 10.25 og for aller første gang måtte jeg betalte “trengselsskatt” eller rushtidsavgift som vi pleier å kalle det på vei igjennom Gøteborg. Mener klokka var 12.45 når jeg passerte Gøteborg. Vanligvis har det bare stått “—“ i disse bomstasjonene når jeg har passert, men det har jo vært om natta eller veldig sent på kvelden vanligvis.

Jeg hadde tre stopp underveis, hvor jeg spiste på en av dem, i Varberg. Valgte en baguett med currykylling, høres det kjent ut? Jeg kjøpte også med meg en ekstra baguett som jeg tenkte å spise når jeg kom frem til Trelleborg. Vel fremme i Trelleborg kl 16.10 etter å ha tilbakelagt 512 kilometer med et gjennomsnittsforbruk på 0,55 liter diesel per mil hadde klokka rukket å bli 16.10. De hadde gjort ganske store endringer på kaia i Trelleborg, så litt forvirrende var det må jeg innrømme. Ferga MS Sassnitz la forøvrig til kai i Trelleborg kl 17.15. Klokka 17.48 fikk vi lov til å kjøre ombord og la fra kai kl 18.14. Litt forsinket med andre ord. Siden jeg reiste med denne ferga i slutten av april (det var nå 20. juni) hadde de byttet ut alle lenestolene ombord på ferga. Tidligere har det vært mye bedre stoler i rommet for de forhåndsbestilte stolene, men nå var det de samme stolene i begge rommene. Og det var uten tvil en etterlengtet oppgradering. De gamle stolene var i ferd med å falle fra hverandre, flere av dem hadde gjort det allerede.

De drev og malte rekkverket ute på dekk på ferga, så det var litt begrenset hvor man fikk lov til å være. Så det var litt mer kranglete å ta bilder enn tidligere, men siden dette var min fjerde tur til Rügen, så hadde jeg liksom tatt disse bildene noen ganger tidligere, så det ble ingen på denne turen. Vel fremme i Sassnitz slapp vi ut av ferga kl 22.18, og her ble jeg for aller første gang vinket til side av en toller på Rügen. Han ville se passet mitt og lurte på hvor jeg skulle. Jeg fortalte at jeg skulle til Lonvitz, Putbus. Putbus her på Rügen? spør tolleren. Ja, svarer jeg. Da får jeg passet mitt tilbake og blir vinket videre. Jeg var tydeligvis verken interessant eller mistenksom (nok). Men nå var det bare å komme seg avgårde og jeg så frem til å få meg en god natts søvn. Den siste biten ble på 31 kilometer med et gjennomsnittlig dieselforbruk på 0,52 liter per mil. Denne reisedagen ble på tilsammen 1.876 skritt.

Jeg så virkelig frem til to uker på Rügen, men litt spent på om jeg skulle klare å fylle de to ukene med noe fornuftig, men det skal vel ikke bli noe problem?

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/11/08/min-fjerde-tur-til-rugen-i-tyskland/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.