Lewis Hamilton har mistet førerkortet

Sensasjonen i årets Formel 1, Lewis Hamilton, klarer vist ikke å kjøre fort bare på racingbanen. Nylig ble han stoppet av trafikkpolitiet i Frankrike. Han kjørte i ikke mindre enn 196 km/t. Det resulterte i en bot på 600 euro og inndragelse av førerkortet i en måned. Boten har nok overhodet ingenting å si for en mann som Lewis Hamilton, men å være uten førerkortet i en måend har kanskje noe å si. Men på en annen side, det er «off season» og han har sikker folk som kan kjøre han hit og dit uansett.

Jeg vet ikke hva som var fartsgrensen på den aktuelle motorveien nær Laon i Syd-Frankrike, men i forhold til norske normer, er dette en veldig mild form for reaksjon. Litt komisk er sitatet fra trafikkpolitiet i Frankrike: «- Han var veldig høflig og samarbeidsvillig, sa en talsmann for politiet.» Det er kanskje ikke hver dag de stopper slike kjendiser? Mer om dette på vg.no og itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/21/lewis-hamilton-har-mistet-forerkortet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.