Lewis Hamilton til topps igjen

Lewis Hamilton slutter vist ikke å imponere. Han sikret seg pole position foran teamkollega Fernando Alonso på Indianapolis i USA lørdag. Felipe Massa og Kimi Raikkonen kvalifiserte seg til de neste startsporene. Det ble også resultatet etter løpet søndag. Lewis Hamilton gikk derfor til topps i ett Formel 1-løp for andre gang på rad. Sist gang var i Canada for en uke siden. Pga 24 timers løpet Le Mans og det faktum at jeg jobbet hele helga hadde jeg ikke mulighet til å få sett Formel 1. Jeg har derfor bare lest litt om løpet. Lewis Hamilton og Fernando Alonso kjempet vist fra start til slutt, men Fernando Alonso måtte til slutt innfinne seg med å bli slått av Lewis Hamilton med 1,5 sekund.

Hva er det forresten med Ralf Schumacher og Indianapolis? Han gikk ut i ett stjernesmell i år igjen, denne gangen tok han også med seg uskyldige Rubens Barrichello og David Coulthard. Felipe Massa og Kimi Raikkonen fullførte til slutt henholdsvis 12 og 15 sekunder bak vinnende Lewis Hamilton. De neste poengplassene gikk til Heikki Kovalainen, Jarno Trulli, Mark Webber og Sebastian Vettel. I førermesterskapet leder selvfølgelig fortsatt Lewis Hamilton, nå med 58 poeng foran Fernando Alonso med 48 poeng, Felipe Massa med 39 poeng og Kimi Raikkonen med 32 poeng. I konstruktørmesterskapet leder McLaren klart med 106 poeng foran Ferrari med 71 poeng og BMW med 39 poeng. Neste Formel 1-løp er på Magny-Cours i Frankrike den 1. juli. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/18/lewis-hamilton-til-topps-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.