Hva er dine favorittsko?

Jeg kom ut av skapet som en som liker sko og som har unødvendig mange av dem for 9 dager siden. Siden den tid har jeg skrevet litt om sko og har også tatt ganske mye bilder av de skoene jeg bruker om dagen. Det har nok også satt litt fart i variasjonen av de skoene jeg bruker. Selv om jeg har utallige å velge mellom, har det som regel blitt til at jeg har brukt ett fåtall av dem. Noe av begrensningen ligger i at skoene jeg bruker på jobb skal være svarte eller brune. Nå klarer jeg i hovedsak å følge det, selv om svart og brun ofte bare er primærfargen. Men du skal ikke se bort fra at jeg kommer til å avvike dette en gang i blant, rett og slett bare fordi jeg har lyst. Regner ikke med at noen kommer til å arrestere meg av den grunn.

Det har kommet ganske tydelig frem at Converse ALL STAR er en av mine to favorittsko. Nå for tiden virker det som det er nettop Converse ALL STAR som er den absolutte favoritten. Det er ihvertfall de jeg bruker mest om dagen. Den andre skofavoritten er Adidas Superstar. Adidas Superstar er en skomodell jeg har hatt en del år nå, Converse ALL STAR er det i grunn først i det siste jeg har kjøpt. Jeg har hatt mange kopier i mine yngre dager, men det er først nå i det siste jeg har kjøpt originalen. Det er jo originalen som er den kuleste selvfølgelig. De andre er bare kopier. Men de fungerer jo forsåvidt greit de også. Men min erfaring med «billige kopier» hittil er at sålen på dem ofte blir gått «i stykker» mye fortere enn hva man gjør med originale (og dyrere) sko.

Hittil har jeg vist bilder av noen av de Converse ALL STAR-skoene jeg har, men jeg har flere på lager, for å si det sånn. Men de dukker nok opp her etterhvert! I tillegg til de andre skoene jeg har i min «samling» eller hva jeg skal kalle det. Men hva er egentlig dine favorittsko? Er det ett spesielt skopar som er din absolutte favoritt? Er det noen spesiell grunn til det? Jeg går ut ifra at det er flere som meg som er litt over pari interessert i sko der ute. Men det er kanskje ikke noe man prater så mye om?

I dag har jeg hatt på meg disse svarte Converse ALL STAR med hvite detaljer. Det er etter hva jeg har forstått de mest populære Converse ALL STAR-skoene. Ihvertfall etter salgstallene å dømme. Hvor pleier du å kjøpe skoene dine? Kjøper du dem over disk i butikken som de aller fleste, eller gjør du som meg og kjøper dem på f.eks ebay? Ett utrolig mye større utvalg å velge mellom, det er også større muligheter for å få tak i sko som ikke så veldig mange andre her i Norge har!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/12/hva-er-dine-favorittsko/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Jahn-Ivar Emberland13 august, 2009 kl 15:13

  Ah… jeg som trodde de andre skoene mine (røde, brune og blå) var Superstar, men så er det jo CAMPUS. Litt annerledes enn Superstar, men like komfortable. http://blog.impulsebuyer.net/archives/sneaker/adidas-campus2.jpg

  • kak13 august, 2009 kl 15:20
   Forfatter

  Hehe, Adidas Campus har nok aldri vært Superstar, men de er kule de også! Men hvilke foretrekker du, den klassiske Adidas Superstar eller Adidas Campus? Jeg har ingen av sistnevnte men har 4 par Adidas Superstar! 🙂

  Nå om dagen går det mye i Converse ALL STAR gett! 😉

 1. Morsomt at du blogger om sko:)
  Jeg hadde rosa all stars, men aner ikke hvor de ble av. Jeg er vel en rotekopp. Gode sko iallefall;) Har også sett all star sko med hel, de var rå!

  • kak13 august, 2009 kl 17:35
   Forfatter

  At jenter/damer skriver/blogger om sko er vel ikke uvanlig, men det er kanskje litt mer uvanlig at menn gjør det? Men det er kanskje ikke så mange som har dedikert bloggen sin til sko heller, slik som du har gjort, Malin Cecilia?

  Du burde finne frem de rosa Converse ALL STAR-skoene dine igjen vettu! Ikke fargen for meg kanskje, men tipper de er midt i blinken for deg! Hvis du ikke finner dem, kanskje du skal kjøpe ett nytt par?

  Du ville kanskje hatt disse? (Klikk på bildet for større utgave)

  • Jahn-Ivar Emberland13 august, 2009 kl 19:00

  Superstar har tykkere såle og har nok bedre komfort, mens Campus er litt lavere, lettere, luftigere. Favoritten er Superstar. Converse har jeg ikke prøvd, skal ta en titt kanskje til helgen. Men det må bli en lav bak, det blir litt for mye «støvel»-preg for meg…

  • kak13 august, 2009 kl 19:30
   Forfatter

  Ta en titt, de er kule uansett om du velger lav eller høy. Jeg liker de høye best, men vær obs på at det er en vanlig høy og en ekstra høy. Her er forskjellen: (klikk på bildene for større versjon!)

  Du ser også tydelig forskjellen på høy og ekstra høy med glidelåsen på de ekstra høye! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.