På jobb i varmen i dag

Som «annonsert» i går kveld skulle jeg prøve meg på jobb i dag. Hvis vi ser bort fra at jeg sov veldig dårlig i natt, det vil si at jeg brukte veldig lang tid på å sovne, har sovet veldig lett og våknet ganske mange ganger i løpet av natten, så har i grunn dagen gått veldig greit. Men det var litt av en dag vi fikk også da! I morges var det 12 grader ute, så jeg droppet ytterjakka og bare hadde på ullgenseren som jeg har brukt i hele vinter. Men det tok ikke veldig lang tid før jeg måtte hive av meg den også. Og da må jeg innrømme at jeg fikk meg en liten overraskelse. Jeg trodde at jeg hadde tatt på meg kortermet skjorte i morges, men der satt jeg altså med en langermet skjorte i varmen. Gjett hvem som skal ha på seg kortermet skjorte på jobb i morgen? Det er dog meldt litt kjølgere vær i morgen!

Jeg våknet i morges og var mindre tett i nesa enn på mange dager, det var mildt sagt en fryd! Men litt hes og snørrete har jeg vært i dag allikevel. Men ingen stor krise akkurat. Jeg har nok hørtes litt sjuk ut, men jeg har ihvertfall følt meg ganske greit! Og det er jo det viktigse. Regner derfor med at det går greit å dra på jobb resten av uka! I morra er i tillegg dagen min veldig kort, jeg skal dog opp kl 04.10 i morgen tidlig! Jeg begynner kl 05.30 men er ferdig allerede kl 08:45! Men så skal jeg en tur til bedriftslegen. Det er litt over 2 år siden jeg var der sist nå, så da er det på tide å ta en tur innom igjen! Fredag er det samme skift som i dag. Til helgen er det jaggu langhelg igjen, siden det er pinse og dermed fri på mandag! Jeg for min del ville hatt fri på mandag uansett, siden jeg har fri på skiftplanen. Det er lov å føle seg litt snytt da, eller? Alle får jo fri?

Ellers har varmen i det siste satt skikkelig fart på våren, bjørka skyter, gresset blir grønt, blomstene spretter frem fra alle kriker og kroker og menneskene rundt oss blir mer og mer lettkledde! Men det er viktig å passe seg for å kle av seg for mye for fort, da blir man fort forkjøla! I dag fikk jeg jaggu tatt bilde av ett helkikopeter nede ved Spjær også. Hvis du lurer på hva et helikopter gjorde der nede, så brukes det til å transportere materialer og andre tunge ting ut til hyttene på Hvaler. Jeg ser liksom for meg at det må gjøre ethvert byggeprosjekt fryktelig dyrt når alt må fraktes ut med helikopter? Det kan da umulig være et billig prosjekt? Men regner med at disse folka har råd til det uansett.

I dag har jeg brukt et par brune Converse All Star. En ganske lys brunfarge får en vel si. Men jeg synes i grunn de gikk veldig bra til uniformen. Tror ingen reagerer noe særlig på fargen ihvertfall. Om de reagerer på noe, så er det  vel fordi de ikke forventer en bussjåfør i den typen sko. Men hvorfor skal ikke jeg også kunne bruke disse mon tro?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/19/pa-jobb-i-varmen-i-dag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.